• Pauw Media

'Basic Life opent filiaal in Arnhem'

BARNEVELD Een nieuw filiaal van kledingwinkel Basic Life in Arnhem wordt de nieuwe aanwinst van eigenaars Martine en Marten Breugem. ,,Begin augustus openen we de deuren in deze leuke winkelstad en begin september is de officiële opening'', vertelt Martine enthousiast.

,,We nemen een bestaande winkel over van een echtpaar dat met pensioen gaat. Hun stijl en visie past volledig bij wat wij willen uitdragen: een breed aanbod voor jong en oud, gecombineerd met passie voor het vak en altijd een eerlijk advies.'' De Arnhemse winkel wordt het derde filiaal van Basic Life, naast de vestigingen in Barneveld (Raadhuisplein) en Veenendaal. Daarnaast runnen Martine en Marten dameskledingzaak La Posta in Barneveld (foto), die nauw met Basic Life verbonden is.

La Posta verhuisde vorig jaar naar een nieuw onderkomen aan de Langstraat. ,,We zijn heel blij met die nieuwe locatie, omdat we nu veel meer op de looproute liggen. Mensen vragen: 'He, zijn jullie nieuw?' Daarnaast merken we dat de stijl van de nieuwe winkel enorm aanslaat. De nieuwe interieurformule, met veel natuurlijke materialen, geeft een warme en huiselijke sfeer'', aldus Martine.