• Pauw Media

BDUmedia blijft hoofdsponsor Ballonfiësta

BARNEVELD​ BDUmedia blijft tot 2019 hoofdsponsor van de Ballonfiësta Barneveld. Naast (nieuws)berichten over het ballonfestijn in de Barneveldse Krant en op de vernieuwde website barneveldsekrant.nl komt er vanaf dit jaar ook informatie over het vierdaagse evenement in een aantal regionale uitgaven van BDUmedia. Het doel is daarmee nog meer potentiële bezoekers te bereiken.

Verder wordt een vorig jaar gestart multimediaproject met vier grote LED-schermen op de Koewei voortgezet. Daarop krijgt het publiek informatie over het programma te zien, video´s en reclame-uitingen.

BDUmedia vindt het volgens directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink belangrijk om een dergelijk groot lokaal evenement te blijven ondersteunen. ,,De Ballonfiësta is een goede promotie voor Barneveld en de opbrengst gaat naar plaatselijke goede doelen.''

De Ballonfiësta wordt dit jaar gehouden van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus. Op de foto van links naar rechts: salesmanager René Houweling en directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink van BDUmedia en penningmeester Arie van Herk en voorzitter Jack de Jong van de Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld.