• Marcel Uleman weet alles van keukenrenovatie.

    Robin Hazeleger

'Beste kwaliteit voor de juiste prijs'

Advertorial

BARNEVELD Een keuken hoeft lang niet altijd vervangen te worden. Een renovatie volstaat vaak uitstekend. Het is het uitgangspunt van de Barneveldse Marcel Uleman van de Keukenvernieuwers. ,,Mensen hebben vaak niet in de gaten hoeveel ze op termijn kunnen besparen."

 

,,Als het gaat om een nieuwe keuken, denkt niet iedereen aan renovatie", legt Marcel Uleman uit terwijl hij aan zijn eigen keukentafel zit. ,,Dat terwijl het vaak helemaal niet nodig is om alles te vervangen. Als je bepaalde aspecten vernieuwt, kan een keuken nog jaren mee. Het vervangen van de deurtjes en een nieuwe kleur kan al een geheel frisse blik geven. Soms is het goed bepaalde apparaten te vervangen."

Marcel Uleman werkt in de hele regio, van Amersfoort tot Apeldoorn en van Veenendaal tot Harderwijk. Hij ziet dus bepaalde trends. ,,Hoogglans wit is heel erg in nu. Daarnaast zie je de klassiek nostalgische en landelijke stijl steeds meer voorkomen. Maar natuurlijk werk ik met alle stijlen. Van strak en modern tot knalblauw en felrood. Alles kom ik tegen." Naast de verschillende stijlen krijgt Uleman ook te maken allerlei materialen. ,,Alle soorten keukenbladen kunnen geleverd worden. Denk aan composiet, graniet en volkern. Ook het topcore blad is een bijzondere optie. Het robuuste materiaal heeft een betonlook en zorgt voor een erg mooie industriële stijl. Natuurlijk leveren we ook voor de keukenapparatuur mooie merken. Naast Atag, Etna en Pelgrim werken we bij de Keukenvernieuwers veel met Bosch en Siemens."

Al sinds 1993 werkt Marcel Uleman met keukens. Hij is inmiddels zes jaar franchisenemer bij de Keukenvernieuwers.,,Die keuze was eenvoudig voor mij. Het was een leuke uitdaging. Bovendien zorgt de Keukenvernieuwers altijd voor nauw contact met de klanten. In het hele traject ben ik de contactpersoon. Ik denk mee en doe het werk. De klant krijgt niet te maken met allerlei tussenpersonen. Dat werkt voor beide partijen prettig. Bovendien is deze franchise aangesloten bij het CBW, Centrale Branchevereniging Wonen. Een belangrijk stukje vertrouwen.",,Alles komt echter neer op de goede prijs-kwaliteitverhouding. We leveren de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Renovatie is op de lange termijn vaak goedkoper dan een nieuwe keuken. Daar komt tenslotte het verleggen van leidingen en kabels bij kijken. Wij kunnen uiteraard ook nieuwe keukens leveren, maar renovatie biedt vaak meer voordeel voor de klant. Het werk gaat sneller en de klant ziet de progressie. Dat geeft voldoening."

[Kijk op www.keukenvernieuwers.nl. Bel voor Marcel Uleman naar 0342 49 22 33.