• - We bieden ook catering op locatie en organiseren bedrijfsborrels of feestjes. Dat zou ik graag nog meer willen doen - , zegt Ilse Blom.

    Eigen foto

Bij Ilse, ook voor catering of een feestje

BARNEVELD Intiem, sfeervol en uitsluitend kwaliteitsproducten op de menukaart. Daarom is Bij Ilse meer dan een lunchroom, benadrukt Ilse Blom. „Ook voor catering of een feestje ben je bij ons aan het juiste adres."

Toen ze een jaar geleden de deuren van haar lunchroom opende, wist ze nauwelijks waar ze aan begon, bekent Ilse. "Echt een sprong in het diepe. Ik werkte in de gezondheidszorg, maar ik wilde iets anders en de horeca heeft mij altijd getrokken. Jannette van de Hesseweg, mijn moeder, werkte al 25 jaar in deze sector, dus onbekend is die wereld voor mij niet. Nu helpt ze mij, net als Sebastiaan, mijn man."

Tijdens de zoektocht naar een geschikte locatie om haar plannen te realiseren, stuitte ze op het voormalige melkhuisje aan het Torenplein. Dat bleek een schot in de roos. Hoewel de intieme horecagelegenheid net buiten het centrum zit, weten steeds meer mensen Bij Ilse te vinden. En ze komen terug. Volgens Ilse de beste waardering die je als horeca-ondernemer kunt krijgen.

CATERING EN PARTIJEN Zodra we met een kopje koffie van ambachtelijk gebrande koffiebonen onder handbereik verder praten, valt ons oog op een glimmend zwarte piano. Beroert Ilse zelf de toetsen? „Zo af en toe", antwoordt ze, „maar ik zing en speel saxofoon in een band. Met een trio verzorgen we ook optredens in onze zaak."

Nu haar lunchroom over belangstelling niet heeft te klagen, wil Ilse haar activiteiten graag uitbreiden. „Ook voor een high-tea, een high-wine of een high-beer kun je bij ons terecht. Daarnaast bieden we catering op locatie en organiseren we bedrijfsborrels of feestjes. Dat zou ik graag nog meer willen doen. Deze locatie is zeer geschikt voor een gezellige middag of avond met collega's, vrienden of familie."

Kwaliteit en vers vindt Ilse belangrijk. Vlees met het 'Beter Leven' keurmerk en 100 procent biologische smoothies en bowls, en zoveel mogelijk regionale producten. Als maatschappelijk betrokken ondernemer serveert Ilse haar gasten onbeperkt thee uit Sri Lanka. Daarmee steunt ze een stichting die projecten voor mensen met een beperking ondersteunt. Verder prijken tal van producten op de menukaart die ook in een gluten- of lactosevrije variant worden geserveerd.

Om haar eenjarig bestaan een extra feestelijk tintje te geven, heeft Ilse aantrekkelijke aanbiedingen. Welke? „Kijk maar bij de lezersaanbiedingen in deze krant", raadt ze lachend aan.

www.bij-ilse.com