Brunekreef Techniek vestigt zich aan De Spil

KOOTWIJKERBROEK Brunekreef Techniek B.V. is een nieuw bedrijf aan De Spil in Kootwijkerbroek, gerund door broers Ab en Richard Brunekreef.

Nadat AgruniekRijnvallei besloot om zich te gaan focussen op haar kernactiviteiten heeft Richard Brunekreef de kans gegrepen om Bedrijfstechniek B.V. uit Barneveld over te nemen. Samen met zijn broer Ab Brunekreef van Brunekreef Elektrotechniek B.V. uit Kootwijkerbroek gaat hij verder met het nieuwe bedrijf Brunekreef Techniek B.V.

De bedrijven zijn medio mei 2015 samengevoegd in een nieuw bedrijfspand aan De Spil 18 in Kootwijkerbroek. ,,De activiteiten van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan en geven een bredere basis. Zo kunnen wij onze kennis en kunde waarborgen en kan de klant blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit'', aldus Richard. Brunekreef Techniek is actief in de installatie- en elektrotechniek, biedt complete oplossingen voor stalinrichting en installeert duurzame energiesystemen.

De wens van beide broers was om het bedrijf op een nieuwe locatie voort te zetten. De afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om de verhuizing voor elkaar te krijgen.

Voor de klanten verandert er wat activiteiten betreft helemaal niets, melden de broers. Het bedrijf werkt in hetzelfde werkgebied en voor dezelfde klanten. ,,Alleen de thuisbasis is veranderd en er is voor een frisse, nieuwe huisstijl gekozen die op de bedrijfsauto's, reclamezuil en op het briefpapier is doorgevoerd. ,,De elektrovakwinkel Brunekreef blijft met het uitgebreide assortiment en de vertrouwde service op de huidige locatie, Essenerweg 146-1 in Kootwijkerbroek. Voor witgoed en huishoudelijke apparaten zijn klanten van harte welkom in de winkel bij Marieke Brunekreef.''