• Rick, Eric, Mary en Justin Otter (v.l.n.r.) vieren op 19 mei met hun gasten het 50-jarig jubileum van Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen.

    Linda van Melle

De Boshoek viert 50-jarig jubileum

Advertorial

VOORTHUIZEN Recreatieparkpark De Boshoek in Voorthuizen bestaat vijftig jaar en dat wordt op 19 mei uitbundig gevierd tijdens het jubileumfeest dat in het teken staat van de jaarlijkse Goede Doelen Dag.

Om 10.00 uur begint de dag met een braderie, kinderen kunnen zich laten schminken en kunnen ponyrijden, er wordt een spinningmarathon gehouden en er is een minidisco. Vanaf 17.00 uur gaat het verder met live-muziek als 'De Jongens van Je Weet Wel' tal van favoriete nummers spelen. Zij vormen de meest veelzijdige band van Nederland met hun piano-, drums- en gitaarentertainers en een pianoshow. Daarnaast is er een springkussen en valt er volop waterpret te beleven tijdens de swimming party. Zanger en entertainer Ben Sproet brengt 's avonds zijn uitgebreide repertoire ten gehore.

Natuurlijk ontbreken een smakelijk hapje en een verfrissend drankje niet. Daar zorgt het horeceateam voor. Gedurende de dag en tijdens de speciale happy hours worden er vijftig consumpties weggegeven.

GOEDE DOELEN DAG Traditioneel organiseert Recreatiepark De Boshoek ieder jaar een dag die in het teken staat van een goed doel. Dit jaar richt deze Goede Doelen Dag zich op de Stichting Lach voor een Dag. De opbrengst van veel activiteiten tijdens de jubileumdag wordt aan het einde van de dag overhandigd aan de stichting. Stichting Lach voor een Dag zet zich in om voor ernstig zieke kinderen een geheel verzorgd dagje uit naar het theater te organiseren, zodat zij even hun zorgen kunnen vergeten en weer kunnen lachen.

VIJFTIG JAAR EEN BEGRIP Wat in 1968 startte als een kleinschalig chaletpark is in vijftig jaar uitgegroeid tot een vijfsterren vakantiepark voor binnen- en buitenlandse vakantiegasten. Al jaren behoort Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen tot de tien succesvolste zelfstandige vakantieparken in Nederland. Voortdurende uitbreiding en innovatie zorgen op De Boshoek elk jaar weer voor een bijzondere vakantiebeleving voor jonge gezinnen, grote families en vriendengroepen.

PROGRAMMA Het volledige programma van de Goede Doelen Dag en het jubileumfeest staat op www.deboshoek.nl/50jaar en op de Facebook-pagina van Recreatiepark De Boshoek. [Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 in Voorthuizen tel. 0342-471297