• ...

Decemberactie Barneveld 2019 is gestart

BARNEVELD Decemberactie Barneveld is zaterdag van start gegaan. Wie de komende zes weken inkopen doet in het centrum van Barneveld maakt kans op honderden prijzen. De actie is een initiatief van de Barneveldse Krant, in samenwerking met de Barneveldse Middenstands Vereniging (BMV).

Bij besteding van minimaal 10 euro bij een deelnemende ondernemer ontvangt u een voucher. Daarmee maakt u kans op de prijzen. De deelnemers zijn te herkennen aan de actieposter bij hun zaak en staan elders vermeld in deze uitgave.

Hoe dingt u mee naar de prijzen?
Op de voucher staat een actiecode, die u online kunt invoeren op Decemberactiebarneveld.nl. Het is ook mogelijk om de ingevulde voucher in de actiebrievenbus bij keurslager Joosten te deponeren. De eerste trekking is op woensdag 27 november. De winnaars worden met ingang van 28 november wekelijks op donderdag bekendgemaakt in de Barneveldse Krant en online. U kunt vouchers wekelijks inleveren en activeren tot dinsdagmiddag 18.00 uur.

Slottrekking
Dinsdag 31 december is de slottrekking. Iedereen die in de weken daarvoor codes heeft geactiveerd of bonnen heeft ingeleverd dingt dan mee naar de prijzen. U kunt uw bonnen op Oudjaarsdag tot en met 12.00 uur inleveren in de bus bij slager Joosten. Online indien kan tot 15.00 uur.

Staat uw naam tussen de prijswinnaars?
Alle winnaars ontvangen een bevestigingsmail. Daarmee kunt u de prijs ophalen bij de ondernemer die hem beschikbaar heeft gesteld. Print de mail uit of laat hem zien op uw telefoon.