• Dideke Bouwmeester en Ad Soeterboek verzorgen, samen met hun team, de meest uiteenlopende partijen en evenementen in BLUS Barneveld.

    Eigen foto

Doorgeefactie 'Speelgoed voor ieder kind' bij BLUS Barneveld

Advertorial

BARNEVELD BLUS Barneveld is dé evenementenlocatie in het centrum. Eigenaren Dideke Bouwmeester en Ad Soeterboek verzorgen er samen met hun team de meest uiteenlopende partijen en evenementen. Deze kunnen variëren van bruiloften en verjaardagsfeesten tot een tuinfeest of borrel met vrienden en familie.

Naast alle feestelijke evenementen organiseren Ad en Dideke sinds kort ook een herdenkingsborrel. „Steeds vaker zien we dat mensen tijdens een condoleance niet in de rij willen staan met een kop koffie en een plakje cake", zeg Ad. „Daarom faciliteren wij een samenzijn waarbij de nabestaanden op een eigentijdse manier de overledene kunnen herdenken, maar ook 'het leven' kunnen vieren."

FLEXIBEL „Onze locatie blijkt bijzonder geschikt voor dergelijke bijeenkomsten, door onze informele sfeer, verschillende moderne ruimtes en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zijn we flexibel als het gaat om de organisatie, altijd proberen we een oplossing te vinden", benadrukt Ad. „We vinden het belangrijkste dat wij alle zorgen uit handen nemen. Of het nu om een huwelijksjubileum, een bruiloft of een herdenkingsborrel gaat, onze gasten kunnen erop rekenen dat we alles tot in de puntjes verzorgen.''

Ook wil het stel het iets terug doen voor de samenleving. „Wij zijn geboren en getogen in Barneveld en willen graag maatschappelijk betrokken zijn bij ons dorp. Naast ons jaarlijkse feest voor een goed doel willen wij het dichterbij zoeken. Tijdens deze feestmaanden waarin cadeautjes een grote rol spelen, willen wij de gezinnen die het financieel moeilijk hebben ook betrekken bij de festiviteiten in de decembermaand. Dit bracht ons op het idee speelgoed in te zamelen voor de kinderen, want ieder kind heeft recht op speelgoed. Daarom werken wij samen met de Voedselbank, zodat het speelgoed goed terecht komt."

Op maandag 2 (14.00-17.00 uur) en dinsdag 3 december (19.00-20.00 uur) kunnen poppen, spelletjes, autootjes en andere soorten speelgoed bij BLUS worden ingeleverd. Dideke: „Na de inzamelingsactie zijn de kinderen van de Voedselbank welkom om iets uit te zoeken. Mocht er iets overblijven, dan wordt het speelgoed verkocht. Deze opbrengst gaat ook naar de Voedselbank."

„Met de 'Doorgeefactie' hopen wij dat het hier straks vol staat met speelgoed en dat we kinderen blij kunnen maken die anders buiten de pakjesboot vallen".

www.blusbarneveld.nl