• Herman en Aranka van der Maarl: milieubewuste en sociaal betrokken ondernemers.

    Pauw Media

Het Veluws Verfhuis: sociaal betrokken en milieubewust

VOORTHUIZEN Exact een jaar geleden presenteerde Herman van der Maarl het concept van het Veluws Verfhuis. Nu is het tijd om de balans op te maken. Heeft hij zijn ideeën vorm kunnen geven? „Jazeker", antwoordt hij enthousiast. „Afgelopen maanden hebben we een flinke groei doorgemaakt. Het is mooi om te zien dat onze bedrijfsopzet door onze klanten, leveranciers en maatschappelijke organisaties gewaardeerd wordt."

Bij het Veluws Verfhuis staan vooraanstaande verfmerken als Sikkens, Pure, Little Greene en Farrow & Ball en Festool gereedschap in de schappen. Daarnaast vormt BLAUW, het eigen merk, een prominent deel van het assortiment. Deze kwaliteitsverf, vervaardigd door Nederlandse producenten, heeft een minimale milieubelasting. „Met BLAUW brengen we ook werkzaamheden onder bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals het schilderen van kleurkaarten, het plakken van etiketten en het stempelen van roerhoutjes", vertelt Herman.

GOEDKOPER DAN BIJ BOUWMARKT Particulieren én bedrijven kunnen terecht bij het Veluws Verfhuis. „Wij kopen rechtsreeks in bij de fabriek. Daardoor liggen onze prijzen lager dan bij de bouwmarkt, terwijl onze dienstverlening veel breder is", benadrukt Herman. „Binnen ons professionele klantennetwerk hebben we behangers, glaszetters, schilders en timmerlieden. Zo vormen we een verbindende factor en kunnen we bijvoorbeeld de complete uitvoering van projecten organiseren." Nu het bedrijf zich steeds verder ontwikkelt, zoekt Herman extra personeel. Heb je kennis van verf en wil je in een eigentijds, creatief, vooruitstrevend en sociaal betrokken bedrijf werken, aarzel dan niet om contact op te nemen, raadt hij aan.

www.veluwsverfhuis.nl | Bakkersweg 14 in Voorthuizen