• Brand-Jan Soetendaal (l) en Daan de Jong introduceren onder de naam BORRLE in eigen beheer ontwikkelde exclusieve buitenkeukens.

    Eigen foto

Exclusieve buitenkeukens van BORRLE

Advertorial

BARNEVELD Leveren jullie ook buitenkeukens? Die vraag kregen Daan de Jong en Brand-Jan Soetendaal van Buitenpracht regelmatig als zij een tuin aangelegden of een buitenverblijf hadden gebouwd. „Dat bracht ons op het idee om zelf buitenkeukens te ontwerpen en deze ook zelf te produceren", legt Brand-Jan uit. Het resultaat van hun creativiteit? BORRLE Buitenkeukens, een exclusief kwaliteitsproduct dat in de eigen werkplaats wordt vervaardigd.

Sinds Daan en Brand-Jan samenwerken is hun gezamenlijke onderneming gestaag verder gegroeid. „Van oorsprong zijn we hoveniers. We hebben onze krachten gebundeld en willen niet alleen een fraaie tuin aanleggen, maar daar ook extra's als luxe buitenverblijven en buitenkeukens aan toevoegen. Voordeel voor de klant is, dat er één aanspreekpunt is voor het totale project en wij alle zorgen uit handen nemen."

KWALITEIT EN EXCLUSIVITEIT „Alles doen we in eigen beheer", licht Daan toe. „Alleen zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen, want gewoon goed is voor ons niet goed genoeg. Bovendien willen we exclusiviteit. Wat je bij ons vindt, kom je nergens anders tegen."

Dat geldt zeker voor de BORRLE Buitenkeuken die sinds kort het totale plaatje compleet maakt. Dit blijkt als Brand-Jan een aantal voorbeelden laat zien. „We gebruiken uitsluitend de beste materialen en doen geen concessies aan de kwaliteit. Klanten kunnen via onze website, die net in de lucht is, uit verschillende elementen zelf hun ideale buitenkeuken samenstellen."

Eiken panelen, een betonnen blad en stalen constructies vormen de peilers waarop de keukens zijn gebaseerd. Bij de ontwikkeling van het concept legden Daan en Brand-Jan de nadruk op een robuuste uitstraling die de gebruikte materialen volledig tot hun recht laat komen. Ook bedachten ze een nieuwe naam, want BORRLE Buitenkeukens moet als eigen merk in de markt worden gezet, stelt Brand-Jan. „Onze keukens zijn een uniek product en staan los van Buitenpracht", benadrukt hij. „Anders zou het geen recht doen aan dit bijzondere product. Kortom, zoekt u inspiratie of stelt u het op prijs als er vakmensen met u meedenken? Neem een kijkje op onze site."

www.borrle.com
www.buitenpracht-houtbouw.nl