• Alida en Corné van Delen voor het bedrijfspand van Van Delen Telecom dat hun dochters op 15 november feestelijk openen.

    Beeldenkracht

Feestelijke opening Van Delen Telecom

BARNEVELD Twintig jaar geleden begonnen Corné en Alida van Delen, vanuit een kleine kantoorruimte boven het touringcarbedrijf van zijn familie, met hun telecombedrijf. Nu vieren ze hun jubileum met de opening van een splinternieuw modern bedrijfspand.

„In die tijd verzorgde ik het groepsvervoer bij het touringcarbedrijf en daarnaast waren Alida - zij werkte bij een autobedrijf - en ik bezig onze eigen zaak op te bouwen. Inmiddels is Van Delen Telecom drie keer verhuisd en zijn we sinds april gevestigd in ons nieuwe onderkomen aan de Parmentierstraat in Barneveld", zegt Corné als we met hem en zijn vrouw terugblikken op de afgelopen jaren.

TELECOMMARKT „Destijds zag ik de groeipotentie van de telecommarkt. Nog maar goed tien jaar geleden verscheen de eerste smartphone in de winkel en kijk eens waar we nu zijn. Alles is verbonden via internet. Je kunt op afstand de verlichting in je kantoor aanzetten of, als we praten over meer geavanceerde toepassingen voor onze klanten, je materieel monitoren en beheren", vervolgt Corné.

INTEGRALE PAKKETTEN Van Delen Telecom levert integrale pakketten. Dat betekent dat de klant met één bedrijf heeft te maken voor alle diensten op het gebied van telecommunicatie, legt Corné uit. „We bieden de nieuwste technieken en ontwikkelingen, waaronder clouddiensten, 'skype for business' en Internet Of Things. Transparantie, flexibiliteit en betrokkenheid staan daarbij bovenaan, benadrukt hij. „Dat komt ook tot uitdrukking in het pand. Je kijkt er dwars doorheen en er blijft niets verborgen."

Wat hij daarmee bedoelt wordt duidelijk tijdens een kleine rondgang door het nieuwe onderkomen van Van Delen. Alles straalt licht, ruimte en openheid uit. „Wij willen niet alleen systemen, maar ook mensen verbinden", benadrukken Alida en Corné. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 15 november verrichten de tienerdochters van Alida en Corné de officiële opening. Aansluitend wordt met de klanten het 20-jarig jubileum gevierd. Relaties die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit alsnog doen op www.vandelentelecom.nl/inschrijven-evenement.

Een cadeautje? ,,We stellen een bijdrage aan het Alzheimer Nederland Fonds bijzonder op prijs", aldus het ondernemersechtpaar.