• Arjan van 't Goor en zijn vrouw Pauline (midden) en hun collega's staan aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing.

    Eigen foto

Forse verbouwing supermarkt Van 't Goor

Advertorial

KOOTWIJKERBROEK Nog een paar dagen dan gaat de zaak flink op de schop. EMTÉ, de vertrouwde supermarkt in het dorp, wordt dan binnen twee weken ingrijpend verbouwd. Niet alleen het interieur zal er straks totaal anders uitzien, ook de naam verandert, zegt Arjan van 't Goor als we in de winkel praten over de ophanden zijnde veranderingen. „Na de verbouwing heten we 'COOP bij van 't Goor', maar voor het zover is, gaat er nog het nodige gebeuren", benadrukt hij.

„Op 19 januari van 8.00 tot 13.00 uur houden we een laatste uitverkoop. Alles wat er dan nog is gaat voor de halve prijs de winkel uit. Direct daarna worden de stellingen, de kassa's en alle andere zaken verwijderd. Na anderhalve week moet dat klaar zijn en kunnen we de vakken gaan vullen", klinkt het optimistisch.

SELFSERVICE „Inderdaad, een strakke planning. Dat moet ook wel, want op 4 februari om 18.30 uur komt burgemeester Van Dijk het lint doorknippen. En daarmee is de nieuwe winkel dan officieel in gebruik genomen", vervolgt Arjan. Er komt een rijdende keuken, er zijn hapjes en drankjes en natuurlijk kan er gelijk gewinkeld worden. Ons team kan op deze avond gelijk de nieuwe automatisering testen. Wie een klantenkaart bezit kan de zelfscan gebruiken. Wie een paar boodschappen wil afrekenen en wat haast heeft kan van de zogeheten self-check-out gebruik maken."

Arjan, zijn vrouw Pauline en het team hopen natuurlijk veel mensen te ontmoeten. „In de regio verspreiden we een ‚openingsenvelop' met tal van interessante aanbiedingen. De eerste 250 klanten krijgen een heerlijke appeltaart, vers uit de oven van onze nieuwe bakkerij."

Ruim twee jaar geleden werd aan de achterkant van het pand een nieuw magazijn gebouwd, waardoor circa 250 vierkante meter bij de winkel kon worden getrokken. Zo ontstond ruimte voor een nieuwe versstraat, werden de winkelpaden verbreed en het assortiment uitgebreid.

Hoewel nu de naam verandert en de uitstraling wijzigt, blijft de supermarkt de vertrouwde service bieden, verzekert Arjan. „Onze ambachtelijke slagerij blijft vers vlees snijden en draait iedere dag vers gehakt." En verder? „Laat je vooral verrassen", zegt de enthousiaste supermarkteigenaar als we een laatste rondje door de oude winkel maken.

www.coop.nl