• „Als yogadocente en mental coach help ik mensen bij de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. -

    Judith Leroy Fotografie & Grafisch Ontwerp

Gouden combi: yoga en mental coaching

BARNEVELD Als je hard werkt, moet je ook hard ontspannen, benadrukt Mandy de la Croix van MandY Movement and Yoga. „Op tijd gas terugnemen heeft een gunstig effect op het geestelijk en lichamelijk welbevinden. Yoga brengt rust en geeft energie."

„Daar hebben we in ons drukke bestaan behoefte aan", vervolgt ze. „Door regelmatig yoga te beoefenen, ervaar je tal van positieve effecten en ga je vitaler en bewuster door het leven." Op 2 juli bestaat Mandy Movement and Yoga vijf jaar. „Ik ben trots op dit lustrum. Dat ik sinds mijn start als zelfstandig yoga-onderneemster zoveel mensen uit Barneveld en omgeving heb geïnspireerd tot een bewustere leefstijl maakt mij dankbaar. Nu geef ik nog yogalessen naast mijn kantoorbaan. Binnenkort richt ik mij volledig op mijn passie: mensen letterlijk èn figuurlijk in beweging brengen."

MENTAL COACH Bewegen en dansen doet Mandy van jongs af aan. Zij begon met klassiek ballet, stapte over naar modernere dansvormen, deed aan professioneel showballet en richtte zich op Tai Chi en Aikido. Inmiddels heeft zij ruim 22 jaar ervaring als docente in jazzdans en andere dansstijlen. Sinds 2001, toen zij in verwachting was van haar eerste kindje, houdt zij zich bezig met verschillende vormen van yoga, mindfulness en meditatie.
Naast haar yogalessen richt Mandy zich als mental coach ook op degenen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. „Regelmatig ontmoet ik mensen die zijn vastgelopen, wel een omslag willen, maar niet durven maken. Die help ik om de volgende stapjes te zetten op het pad naar hun nieuwe bestemming. Daarbij is bewust worden van het eigen gedrag en daar inzicht in krijgen belangrijk. Ik wil de glans in hun ogen weer zien, hun creativiteit en bevlogenheid opnieuw tot leven wekken. Waar yoga zorgt voor een stevig fundament draagt mental coaching bij tot een groter geheel."

GRATIS PROEFLESSEN In haar serene studio biedt Mandy diverse mogelijkheden om kennis te maken met uiteenlopende vormen van yoga, waaronder de nieuwste vorm, Yoga Fit ZIT. Niet alleen voor senioren, maar voor iedereen die yoga op een mat te belastend vindt. Voor mensen met een zittend beroep is stoelyoga ideaal; je geeft je lijf en geest direct een oppepper. Bedrijfsyoga, privélessen of een op maat gemaakte workshop zijn ook mogelijk. Beweeg je mee? Tot aan de zomervakantie zijn er gratis proeflessen en workshops en is er een cadeautje voor iedere deelnemer.

MandY Movement and Yoga
Studio: Centrum voor Cultuur en Sport SPOOR 3
Stationsweg 29 Barneveld (tel. 06-15630702)