• Wouter van Dijk

Gratis appeltaart voor Jumbo-klanten

BARNEVELD De nieuwe Jumbo-supermakt in Barneveld in de wijk Eilanden-Oost, die woensdag 13 september de deuren opent, trakteert tot en met zaterdag 16 september alle klanten die voor minstens 15 euro aan boodschappen doen op een appeltaartje. Dat meldt het ondernemersechtpaar Barthold en Tineke Groenendijk. Bovendien krijgen de allereerste 150 klanten een bosje bloemen.

Wouter van Dijk

De nieuwe Jumbo, het derde Jumbo-filiaal in het dorp en de tiende supermarkt in Barneveld, wordt 13 september om 9.00 uur 's ochtends feestelijk geopend. De winkel op de hoek Lunterseweg/Van Diepeningenlaan, met een verkoopvloeroppervlak van 1500 vierkante meter, krijgt een uitgebreid assortiment met onder meer pizza's die vers worden bereid door medewerkers. De winkel krijgt ook een versplein, een uitgebreide visafdeling en een groot aanbod aan diepvriesvlees, meldt Groenendijk. Ook komt er een eigen slijterij, een kinderhoek en een koffiehoek.

De nieuwe Jumbo beschikt over zelfscankassa's. Daarnaast wordt er in de winkel een PostNL-servicepunt ingericht, evenals een ophaalzuil voor de apotheek. Ook is er straks een oplaadpunt voor de OV-chipkaart te vinden. De winkel wordt tevens uitgerust met een Pick Up Point. Via de website van de winkel kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij een speciale balie.

Boven de winkel zijn vijftig een- en tweepersoonsappartementen gerealiseerd. Deze woningen worden naar verwachting in oktober opgeleverd.