• Klarenbeek

Groentespecialist Klarenbeek bij top van Nederland

Advertorial

BARNEVELD Groente- en fruitspecialist Arjan Klarenbeek mag zich een speciaalzaak met twee sterren noemen. Deze hoge classificering ontving hij tijdens de landelijke verkiezing 'Groenteman met Ster 2016'. Hiermee behoort Klarenbeek tot de top van Nederland. ,,We hebben alles uit de kast gehaald voor deze eer."

Arjan Klarenbeek is te vinden aan de Burgemeester Kuntzelaan 36 in Barneveld. Deze speciale ster staat voor kwaliteit. Alleen groente- en fruitspeciaalzaken die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid kunnen een 1-, 2- of 3-sterrenbeoordeling behalen.,,Groenteman met Ster word je niet zomaar", legt Arjan Klarenbeek uit.  ,,Alles moet uit de kast worden gehaald om te behoren tot het selectieve gezelschap van sterwinnaars."

Sinds een aantal jaren kennen we in Nederland bakkers- en slagerswinkels met één of meer sterren. Dit jaar kwam daar de Groenteman met Ster bij. Brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland (ADN) keurde 24 groentespeciaalzaken het nieuwe predicaat waardig. Slechts zes zaken kregen twee sterren en maar drie vielen in de hoogste categorie: drie sterren.,,Ik ben super blij met deze topprestatie", vervolgt Klarenbeek. ,,Want het is elke dag weer topsport. Er komt veel bij kijken om een ster te verdienen. Zo komen er 'mysterie-shoppers' in de winkel, de deskundige vakjury komt op bezoek, er zijn metingen van de hygiëne en er worden productmonsters afgenomen. Zelfs de financiële boekhouding, de personeelsdossiers en het personeel zelf wordt helemaal doorgelicht. Tot slot werden ook de klanten benaderd om ons te beoordelen. Het was een hele opgave en het resultaat mag er zijn. We scoren een dikke 8,6 gemiddeld.",,We doen het natuurlijk samen met het geweldige team dat elke dag weer enthousiast aan de gang gaat in de winkel, zowel voor als achter de schermen. In de ochtend bezorgen we al de bestellingen aan horeca en kinderdagverblijven. We bezorgen aan veel bedrijven het gezonde kantoorfruit.",,We maken en snijden iedere dag zelf onze rauwkosten ,salades en kant en klare maaltijden. Alles is vers. Er is dus geen gasverpakking, geen verkeerde E-nummers of andere toevoegingen. Bij Klarenbeek eet je wat je ziet en dat is enorm gezond.",,Onze klanten willen verse en natuurlijke producten. Dan zijn ze precies aan het juiste adres. Deze week is het weer feest in de winkel. We bieden naast de speciale 'sterrensalade' ook andere sterwaardige producten aan. We laten echter nog veel meer van ons horen deze maanden, zoals het een sterrenspecialist betaamd."