• Mars3D/Van Uffelen Multimedia

'Hét Preuvenement past op Theaterplein'

BARNEVELD ,,Deze artistieke impressie toont aan dat Hét Preuvenement uitstekend past op het plein voor het Schaffelaartheater'', meldt de organisatie van het Barneveldse culinaire festijn. De tweede editie van het evenement, dat in 2015 startte op landgoed De Schaffelaar, vindt plaats op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september.

,,Op het Theaterplein kunnen wij de deelnemers en bezoekers meer ruimte bieden'', aldus Gert Ansink namens Stichting Hét Preuvenement. Volgens hem heeft het stichtingsbestuur de afgelopen periode succesvolle gesprekken gevoerd met de directie van het theater en de gemeente Barneveld. ,,De centrale ligging en de faciliteiten van het theater passen uitstekend bij de opzet van ons culinaire event.''

Het terrein voor het Schaffelaartheater wordt ingericht met luxe tenten. ,,Tevens besteden we veel aandacht aan de groenvoorzieningen. De bezoekers zullen worden verrast, kwaliteit en service staan centraal'', stelt Ansink.

.

Deelnemende restaurants en foodspeciaalzaken uit de gemeente Barneveld en de regio presenteren de nieuwste culinaire creaties en kunnen meedoen in de strijd om de PreufAward. Een deskundige jury onder leiding van chef-kok Huub Oudshoorn beoordeelt de restaurants en hun bijzondere lekkernijen.

Meer informatie via de website www.preuvenementbarneveld.nl en de deelnemende restaurants.