• Westeneng Makelaardij

'Het zijn de mensen die Westeneng maken'

Advertorial

BARNEVELD Het is misschien wel de bekendste makelaar van Barneveld en omstreken. Met ruim honderd jaar aan werkervaring legt het team van Westeneng Makelaardij de lat behoorlijk hoog. ,,Ons fantastische team, dat is de kracht van ons bedrijf."

De locatie van Westeneng Makelaardij is alom bekend. Al sinds jaar en dag is het bedrijf aan de Thorbeckelaan 18 gevestigd. Waar het pand van buiten een klassieke uitstraling heeft, is het kantoor binnen juist modern en open.

,,We kiezen voor een transparante uitstraling", vertelt Martijn Cluistra. ,,Het reflecteert onze werkwijze. We zijn open, eerlijk en oprecht. We zijn er echt voor onze klanten. De naam Westeneng staat al heel lang voor kwaliteit. Aan die ambitie blijven wij voldoen. Dat kan dankzij de geweldige mensen die hier werken. Of het nu gaat om de dames op kantoor of de heren in de buitendienst, iedereen heeft hart voor de zaak."

FAMILIEBEDRIJF Naast Martijn zit Ellen van Ekeren. Hoewel ze nog niet zo lang bij Westeneng werkzaam is, voelt ze zich er al helemaal thuis. ,,Westeneng is al drie generaties een familiebedrijf", legt ze uit. ,,Het maakt niet uit of je een officieel familielid bent of niet, iedereen die het team komt versterken, voegt zich vanzelf naar het karakter van Westeneng. Er is echt een band in dit team. En ik geloof dat dit zich naar buiten toe uit."

BOS BLOEMEN Dat de toewijding van het team niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit een greep van de reacties van klanten. ,,Het komt geregeld voor dat we na een koop of verkoop een kaartje of zelfs een bos bloemen krijgen.", lacht Cluistra. ,,Het voelt enorm goed dat de klanten onze inzet opmerken. Uiteraard ontstaat dit niet vanzelf. We hebben een goed opgeleid en uitstekend geschoold team. Met een gemiddelde leeftijd van dertig jaar is er een perfecte combinatie van ervaring en jonge energie. Hierdoor zijn we professioneel en gaan we vernieuwing niet uit de weg. Dankzij onze christelijke achtergrond hebben we normen en waarden hoog staan, waarop onze klanten kunnen vertrouwen. Dat is de kracht van een oprecht functionerend team. Het zijn de mensen die Westeneng maken."

 

Westeneng is dé Barneveldse specialist op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij. Het kantoor bemiddelt bij koop, verkoop en verhuur. Het team verzorgt ook de taxatie van zowel woningen als bedrijfspanden.

 

[Bezoek de geheel vernieuwde website op www.westeneng-makelaardij.nl.