• De enthousiaste Kees Bakker viert het een jarig jubileum van Bakker Automotive.

    Bakker Automotive

'Ik bied trouwe klanten iets extra's'

Advertorial

BARNEVELD Het is feest bij Bakker Auto motive in Barneveld. De garage van de en thousiaste Kees Bakker viert 16 juli het één jarig bestaan. Het autobedrijf aan de Lunterseweg 76D houdt daarom een feestmiddag. ,,Ik houd een loterij met mooie prijzen voor klanten van de afgelopen drie maanden."

De grote deur van de ruime garage opent in een soepel tempo. Kees Bakker rolt een band naar binnen en gaat daarna aan een tafel zitten.,,Het wordt een hele gezellig middag", vertelt hij over zijn één jarig jubileum. ,,Het duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Ik zorg voor een hapje en een sapje. Aansluitend op de loting zal de barbecue worden aangestoken. Voor de kinderen is een springkussen en een skelterbaan aanwezig."

Bakker blikt terug op een geslaagd eerste jaar, wat hij dan ook graag wil vieren.,,Vrienden, familie, trouwe en nieuwe klanten zijn welkom", vervolgt hij. ,,Iedereen die op zoek is naar een garage met kwalitatieve en heldere service mag zich als uitgenodigd beschouwen. Bakker Automotive staat voor eerlijkheid en duidelijkheid. Ik probeer trouwe klanten op deze middag wel iets extra's te bieden. Zo wordt een loting gehouden voor mensen die hier in de afgelopen drie maanden zijn geweest, van april tot en met juni. Afhankelijk van het uitgevoerde onderhoud of de reparatie krijgen de klanten één of zelfs twee loten. Het grote aantal verschillende prijzen is niet mis. Met als spetterende hoofdprijs een reis naar Spanje. Het is dus zeker de moeite waard."

Eerlijkheid en duidelijkheid zijn voor Kees Bakker de belangrijkste aspecten in zijn bedrijf. De service past perfect bij deze tijd.,,Aan het begin van de zomer kunnen mensen goed bij mij terecht voor de vakantiecontrole en de aircoservice. Uiteraard zijn reparatie en onderhoud ook altijd mogelijk. Ik investeer continu in de nieuwste apparatuur en gereedschappen. Zo heb ik nu een nieuwe uitleescomputer in huis gehaald waarmee ik uitstekend storingen in elektrische componenten kan vinden. De Apk-apparatuur is helemaal up to date, dus ook daarvoor kunnen mensen altijd bij mij terecht."

,,Ik doe eveneens aan de in- en verkoop van auto's. Dit wil ik in de toekomst gaan uitbreiden. Ik wil richting het twee jarig bestaan meer doen met het importeren van auto's die bijvoorbeeld rijden op alternatieve brandstoffen zoals groengas of elektrische energie. Nu werk ik nog veel alleen, waarschijnlijk heb ik tegen die tijd wel een personeelslid. In ieder geval is er zeker nog ruimte voor groei. Op naar het volgende jaar."

Kijk voor meer informatie op www.bakkerautomotive.nl.