• Cees van Dijk

Ingrijpende verbouwing Releaz Footwear

Advertorial

BARNEVELD Releaz Footwear staat aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing. Op 22 februari gaat de winkel dicht. Drie weken later, op 15 maart, opent de schoenenzaak aan de Langstraat de deuren weer en zullen klanten verrast zijn door de eigentijdse presentatie van de collectie in een sfeervolle omgeving, belooft eigenaar Gerwin Roelofsen.

In die tussenliggende periode gaat het complete interieur op de schop. „Op 25 februari komt er een container voor de deur en beginnen we aan de klus. In onze planning hebben we een paar dagen speling genomen om de laatste puntjes op de i te zetten voordat de winkel weer open gaat."

FLINKE UITBREIDING Naast een moderne uitstraling krijgt de nieuwe winkelruimte meer vloeroppervlak. „Er komt ongeveer 45 vierkante meter bij. Na de verbouwing hebben we zo'n 100 vierkante meter tot onze beschikking." Niet alleen kan daardoor de collectie worden uitgebreid, die extra ruimte biedt ook mogelijkheden om het assortiment anders te presenteren. „Straks hebben we een afzonderlijke dames- en een herenwand. Achterin komen de kinderschoenen, met een uniek aanbod in de maten 36 tot 40."

Met de uitbreiding en de vernieuwing van het interieur - het grijze beton zal plaatsmaken voor een fraaie visgraatvloer en de lichtbalken aan het plafond worden vervangen door ledverlichting - gaat voor Gerwin een wens in vervulling die al leeft sinds hij drie jaar geleden met zijn schoenenzaak begon. „We maken er een groene verbouwing van. Een deel van het interieur heb ik kunnen verkopen zodat het een nieuwe bestemming krijgt."

„Door de verbouwing kunnen we ook flexibeler omgaan met de indeling van de schappen en de manier waarop we onze nieuwe collectie, waaronder Calvin Klein voor dames en heren en Redrag speciaal voor de dames, aan de klanten tonen. Voortdurend zullen we onze klanten blijven verrassen. Daarnaast krijgen we een barretje waar we een vers gezet kopje koffie serveren."

Tot de winkel tijdelijk dichtgaat houdt Releaz Footwear een verkoopactie die volgens Gerwin voorspoedig verloopt. „Alle schoenen gaan met een flinke korting de deur uit en het loopt storm." Ook als de verbouwing over een paar weken is voltooid kunnen de klanten rekenen op leuke acties. Hoe die er precies uitzien, houdt Gerwin nog even voor zich. „Maar we gaan de mensen in ieder geval blij maken", verzekert hij.

www.releazfootwear.nl