Jumbo Barneveld opent pick up point voor online bestellingen

BARNEVELD Jumbo Barneveld Amersfoortsestraat opent dinsdag 15 maart een Pick Up Point voor online bestellingen. Inwoners van Barneveld en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel.

Patrick van Doorn, filiaalmanager van Jumbo Barneveld Amersfoortsestraat, kijkt ernaar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: ,,Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Uiteraard bieden we ook bij het ophalen van online bestellingen de persoonlijke service die klanten van ons gewend zijn."

Met het Pick Up Point in Barneveld opent Jumbo het 208e afhaalpunt voor online bestellingen in Nederland. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er betaald worden met pin. Het Pick Up Point is van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur geopend. Op zaterdag is het Pick Up Point van 10:00 tot 20:00 uur geopend.