'Jumbo: boodschappen doen vanaf de bank'

Advertorial

VOORTHUIZEN Klanten van de Voorthuizense Jumbo hoeven vanaf vandaag niet meer hun huis te verlaten voor de boodschappen, laat filiaalmanager Patrick van Doorn weten. ,,Het bestellen van boodschappen bij Jumbo gaat makkelijk en snel."

Van Doorn heeft sinds september de leiding over de supermarkt aan de Hoofdstraat, nadat de zaak door Jumbo werd overgenomen van de franchisenemers. ,,Sindsdien hebben we wat positieve veranderingen doorgevoerd", vertelt van Doorn. ,,Te beginnen bij de bedrijfskleding. Daarbij was er veel vraag naar de mogelijkheid om boodschappen online te bestellen en op te halen, of te laten bezorgen."

BEZORGEN EN OPHALEN

Beide behoren sinds vandaag tot de mogelijkheden. ,,Klanten kunnen online boodschappen doen, waarna ze deze kunnen ophalen bij ons pick-up point in de winkel. Bij klanten die binnen een straal van 12 kilometer en 12 minuten van de supermarkt wonen, leveren we de boodschappen tegen bezorgkosten van 6 euro."

Er zijn wekelijks actieproducten. Bij aankoop daarvan vervallen de bezorgkosten. ,,Dit zijn diverse artikelen voor dagelijks gebruik." Volgens Van Doorn past het laten bezorgen van de boodschappen goed bij de huidige tijdsgeest. ,,We zijn druk en hebben niet altijd tijd en zin om naar de supermarkt te gaan. Men doet liever leuke dingen op zaterdag, in plaats van de boodschappen."  

LEEGGOED

Die boodschappen kunnen bezorgd worden tussen 10.00 en 13.00 of tussen 18.00 en 21.00 uur. ,,Binnen die drie uur worden de boodschappen geleverd", legt de manager uit. ,,Betalen gebeurt aan de deur met een mobiel pinapparaat." Snel en makkelijk, maar dat zijn niet de enige voordelen aan het online bestellen van boodschappen.

,,Leeggoed, zoals bierkratten, boodschappenkratten of flessen kunnen direct meegegeven worden aan de bezorger. Het statiegeld wordt ter plekke verrekend met de prijs van de bestelling."

GROOT ASSORTIMENT

Daarbij heeft de klant die online bestelt keuze uit het grootste Jumbo-assortiment. ,,Ons Voorthuizense filiaal is van gemiddelde grootte; daar kunnen we minder in kwijt dan in ons distributiecentrum in Den Bosch. Maar klanten die online bestellen, kunnen rechtstreeks kiezen uit het uitgebreide assortiment van het distributiecentrum.

Denk bijvoorbeeld aan een ruime keuze in glutenvrije producten, biologische artikelen, maar ook allerlei varianten van hetzelfde voedingsmiddel." Boodschappen doen vanuit de luie stoel, ook voor bedrijven.

,,Zij kunnen producten op rekening bestellen. Voor zowel bedrijven als particulieren bezorgen wij tot in de keuken, met service en klantvriendelijkheid."

Ga voor het bestellen van boodschappen naar www.jumbo.com.