• .

Kooloos: specialist in slaapcomfort

Advertorial

VOORTHUIZEN Alles voor betaalbaar slapen: zo luidt de slogan van het Voorthuizense Kooloos Slapen & Wonen. De grote winkel aan de Roelenengweg is specialist op het gebied van mooi, goed en comfortabel slapen. ,,Het belang van een goed slaapsysteem wordt vaak onderschat." 

Dat vertelt Sabine Kooloos in de showroom waar onder meer bedden en matrassen van de merken Tempur, Eastborn, Ubica en Pullman tentoongesteld zijn. ,,Zeker in deze tijd, waar veel mensen bezig zijn met hun gezondheid, lijkt een goed bed wel eens het ondergeschoven kindje. Mensen bewegen regelmatig en eten bewust, maar als je niet goed slaapt voel je je alsnog niet fit." Kooloos merkt regelmatig op dat mensen te lang op een versleten slaapsysteem blijven liggen. ,,Zo'n oud systeem geeft niet meer de juiste ondersteuning, waardoor je stijf je bed uitkomt. Als het bed te hard is, ga je 's nachts veel draaien. Daardoor kom je niet in die diepe slaapfase waarin je juist herstelt." 

CHECK-UP

Om een klant een nieuw, ideaal slaapsysteem aan te meten, wordt er bij Kooloos onder meer gelet op lichamelijke klachten, lichaamslengte en -gewicht, slaaphouding, persoonlijke voorkeur, maar ook budget. ,,Zo moeten de schouderpartij en de heupen genoeg ruimte hebben maar moet het matras ook ondersteuning bieden bij de taille en onderrug. We geven graag persoonlijk slaapadvies over het matras of slaapsysteem dat het beste bij iemand past."

TIJDLOOS

Kooloos is altijd op zoek naar de nieuwste technieken om haar klanten van ultiem slaapcomfort te voorzien. ,,Ook met 35 jaar ervaring binnen deze branche blijft het belangrijk om ontwikkelingen te volgen op het gebied van slaapcomfort. Daarom volgen we trainingen en doen we veel productkennis op. Natuurlijk blijft de boxspring altijd populair, maar de matrastechnieken veranderen continu. Het bed zelf is een investering waar men nog lang plezier van heeft: dat moet tijdloos zijn, al zijn er ook op dat gebied kleine links naar trends." Ook op het gebied van textiel loopt Kooloos niet achter de feiten aan. ,,Op dit moment zijn grafische patronen en pastelkleuren erg in opkomst."

Daarbij blijft goede service belangrijk, benadrukt Kooloos. ,,We bieden zekerheden op het gebied van slaapgarantie, advies, proefslaapservice, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen en het afvoeren van het oude bed of matras."

,,Speciale actie voor de lezers van Adverteerder in Beeld! Bij aankoop van een Pullman-Goldline, Geltex of Tempur matras én inlevering van dit artikel ontvangt u gratis een heerlijk Luxe dekbed!"

[Ga voor meer informatie naar

[www.kooloos.nl