• Max Pattiata

Kunstkip blikvanger in nieuwe sportclub Barneveld

BARNEVELD Zaterdagmiddag ging de allerlaatste lik verf op de muur. Een uur later konden Chico Pattiata en Jurriën Scheele eindelijk genieten van het moment waar ze wekenlang naartoe hebben geleefd: de opening van Sport Society. Ruim honderdvijftig genodigden waren getuige van de opening van hun kleinschalige sportclub aan de Bellstraat 35 in Barneveld, waar het draait om persoonlijke begeleiding, focus op resultaat, hightech fitnessapparatuur en gezonde voeding.

KUNSTKIP ,,Het was supergezellig´´, blikt Chico terug. ,,En de reacties op het concept en de sfeer en industriële inrichting waren enthousiast.´´ In minder dan een maand tijd hebben de Barnevelders met hulp van vrienden en familie een lege ruimte omgetoverd tot moderne sportclub. Blikvangers zijn een oude foto van Barneveld en de kunstkip, die de ondernemers cadeau kregen bij de opening.

GRATIS SPORTEN Naast eGym-circuittraining biedt Sport Society vrije trainingen met bijvoorbeeld halters en bokszakken, groepslessen voor maximaal acht personen en personal training. Maandag verwelkomde Sport Society de eerste sporters. ,,De belangstelling overtreft tot nu toe onze verwachtingen´´, zegt Chico. ,,Tot eind deze maand kan iedereen ons concept en apparatuur gratis testen.´´