• Wim Kerseboom (links) en Michiel van de Watering: laat de onderneming voor je werken.

    Erwin van Eck

Laat de onderneming voor je werken

EDE Herken je dit als ondernemer? Je startte ooit je bedrijf met duidelijke ambities zoals onafhankelijkheid, eigen baas zijn, zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Prachtig allemaal, maar de praktijk laat zien dat de meeste ondernemers vaak bezig zijn met bijzaken en details. Sterker, uit onderzoek blijkt dat er bij 9 van de 10 ondernemers uit het MKB veel geld weglekt. Tijd voor actie! Schakel de expertise van Wim Kerseboom en Michiel van de Watering van Thexton Armstrong, Utrechtse Heuvelrug, Vallei & Rijn in.

Feike Klomp

Kerseboom en van de Watering werken in de praktijk nauw samen en zetten waar nodig ook hun eigen specifieke kracht en expertise in: ,,Ik heb een technische en organisatorische achtergrond en pas deze toe bij verandertrajecten. Ik vind de combinatie van 'mens en machine' erg interessant en heb ook brede ervaring op gebieden als financiën, marketing, logistiek of personeel," legt Kerseboom uit. Van de Watering: ,,Mijn focus ligt meer op het gebied van financiën, strategie en marketing. Samen staan we sterk om ondernemingen weer nieuw elan te geven en door onze inzet met meer winst te laten ondernemen."

Met 'winst' bedoelen beiden niet alleen euro's, maar ook bijvoorbeeld meer tijd en plezier. ,,Wij helpen ondernemers een plezieriger leven te leiden, terwijl er minder winst weglekt", benadrukt van de Watering. De ambitie van beide professionals: persoonlijke ondersteuning aan de ondernemer en samen het team te betrekken in het veranderproces. ,,Onze aanpak is toe te passen bij tal van ondernemingen in diverse branches. Bovendien uit onze werkwijze zich vooral in concrete inzichten en een pragmatisch plan die leiden tot een gezondere onderneming. We werken op basis van een vaste fee. Helder en transparant. En omdat de eerste stappen kosteloos zijn, investeer je in de eerste twee afspraken enkel jouw tijd."

Het stappenplan ziet er als volgt uit. Stap 1: Vrijblijvende en kosteloze kennismaking en oriëntatie. Stap 2: Winstlekkagesessie. Ook deze sessie is kosteloos en levert jou als ondernemer meer inzicht op in jouw bedrijf. Van de Watering: ,,Als er een goede klik is tussen jou en ons gaan we verder met Stap 3: Actieplan, implementatie en evaluatie. In drie fases, winstlekkage & doelstellingen, actieplan en uitvoering & ondersteuning, werken we samen naar een gezonde toekomst van jouw bedrijf."

Wil jij ook minder winstlekkage? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Thexton Armstrong. Utrechtse Heuvelrug, Vallei & Rijn. Wim Kerseboom: telefoon 06-10028929. Michiel van de Watering: telefoon 06-53721117. I: www.winstrealisatie.nl.