• „We zijn ontzettend blij met deze locatie en het frisse, lichte interieur - , zegt Marjan van de Weerd van Lievelingslinnen over het nieuwe onderkomen.

    Eigen foto

Lievelingslinnen nu echt in het centrum

BARNEVELD Lievelingslinnen is verhuisd. Na een aantal dagen hard werken is de hele collectie van het oude pand aan de Emmastraat overgebracht naar de nieuwe vestiging: Langstraat 85b in Barneveld. Afgelopen donderdag gingen de deuren van de winkel weer open voor het publiek.

„Het was inderdaad flink aanpoten, maar we hebben het gered. Tijdens de verhuizing bleef ons oude pand ook geopend, dus het waren toch wat rommelige dagen. Nu hebben we alles op orde en we zijn ontzettend blij met deze locatie en het frisse, lichte interieur", zegt Marjan van de Weerd van Lievelingslinnen.

BETER BEREIKBAAR Met de verhuizing naar het nieuwe onderkomen gaat een lang gekoesterde wens van Marjan in vervulling. „Ruim twee jaar geleden namen we 'Slaapie Barneveld' over. Onze vaste klanten wisten ons altijd wel te vinden, maar we bevonden ons net een beetje 'uit de loop' van het winkelende publiek. Op deze plek, in het centrum van het dorp en slechts honderd meter van onze oude vestiging, zitten we meer in het zicht en zijn we beter bereikbaar", licht Marjan toe. „De ruimte waarover we nu beschikken is wel wat kleiner dan in onze vorige winkel, maar we hebben het grootste deel van onze collectie prima onder kunnen brengen."

Dat omvangrijke en gevarieerde assortiment omvat vrijwel alles wat heeft te maken met bedlinnen. Matrassen, dekbedden, kussens, spreien, Lievelingslinnen heeft het. Marjan: „Als speciaalzaak bieden we niet alleen een ruime keuze, ook hebben we bijvoorbeeld afwijkende maten hoeslakens en matrassen en we kunnen klanten met speciale wensen van dienst zijn."

Naast een fysieke winkel heeft Lievelingslinnen ook een webshop. Volgens Marjan is juist die combinatie belangrijk. „Een webshop wekt extra vertrouwen als er ook een winkel is waar mensen terecht kunnen voor advies. Veel klanten uit de Barneveldse regio weten ons te vinden, maar online krijgen we bestellingen uit het hele land."

In de aanloop naar de verhuizing had Lievelingslinnen tal van aantrekkelijke aanbiedingen. Om de intrek in het nieuwe pand extra luister bij te zetten geeft Marjan opnieuw kortingen op een aantal artikelen. Zo krijgen klanten bij elk tweede artikel bedtextiel vijftig procent korting. „En je kunt een dekbedovertrek combineren met een laken, sloop of hoeslaken", geeft Marjan aan.

www.lievelingslinnen.nl