• Lorraine en Alex van Marrum van Lorax Optiek willen doordringen tot de top van Nederland. - Door onze krachten te bundelen met Oogwereld kan dat. -

    Eigen foto

Lorax Optiek werkt samen met Oogwereld

VOORTHUIZEN Alles blijft hetzelfde, hoewel er wel wat gaat veranderen bij Lorax Optiek. Hoe dat zit, leggen Lorraine en Alex van Marrum uit. „Al ruim zes jaar komen mensen naar onze winkel voor wat wij noemen ,de beste kijkoplossing'. Wij hebben alle disciplines in huis om oogproblemen op te lossen. Voortdurend hebben we geïnvesteerd in kennis en apparatuur. Om dat te kunnen blijven doen en om de kwaliteit te kunnen blijven leveren die onze klanten van ons zijn gewend, zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met Oogwereld. Dat is een groep van 34 hoogwaardige optiekbedrijven die de beste oogzorg en -mode bieden voor een prijs die past bij onze klanten."

COMPLEXE OOGZORG „Door de samenwerking met Oogwereld kunnen we ook in de toekomst blijven werken met de modernste oogmeetapparatuur en de beste oogzorg blijven verlenen", zegt Lorraine. Alex vult aan dat door de vergrijzing niet alleen de vraag naar oogzorg, maar ook de complexiteit ervan zal toenemen. „Er zal dus meer van ons worden verwacht en daar willen we klaar voor zijn. Dat geldt voor onze klanten en voor de huisartsen in de regio, waar we een belangrijke ondersteunende factor voor zijn bij oogklachten van hun patiënten. Alleen als je de krachten bundelt, kun je dat garanderen. Dat is dus precies wat we doen. Samenwerken en tegelijk onafhankelijk blijven."

Bij Lorax Optiek hebben opleidingen altijd de hoogste prioriteit gehad. Door de samenwerking met Oogwereld zullen de mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg toenemen, verwachten Lorraine en Alex die allebei al sinds 1992 in het vak werkzaam zijn. „Oogwereld is één van de zwaarste clubs van zelfstandige optiekbedrijven. Door er samen met alle aangesloten collega's de schouders onder te zetten, kunnen we met het team doordringen tot de top van Nederland."

Voor de klanten zal er niets veranderen, benadrukken de stuwende krachten achter het Voorthuizense Lorax Optiek. „Zoals ze van ons zijn gewend, garanderen we de beste oogzorg. De enige wijziging is de toevoeging van de naam en het beeldmerk van Oogwereld. Daarmee wordt duidelijk zichtbaar dat we samenwerken met een krachtige, landelijke organisatie. Het maakt duidelijk een verschil of je in je eentje moet knokken om op het hoogste niveau te blijven, of dat je dat gezamenlijk doet."

www.loraxoptiek.nl