• Robin Hazeleger

Mareba helpt kleine ondernemers met administratie

Advertorial

BARNEVELD Voor de ondernemer die hulp kan gebruiken bij de administratie staat Martina Stronkhorst klaar. Met Mareba administratieve ondersteuning helpt zij zzp'ers en kleine mkb'ers met de administratieve rompslomp die het ondernemen met zich meebrengt. ,,In het hele traject kan ik ondersteuning aanbieden." 

Op deze dag werkt Martina Stronkhorst vanuit huis aan de Livingstonestraat in Barneveld.,,Ik richt mij met name op het midden- en kleinbedrijf met maximaal dertig tot vijftig medewerkers", legt ze van achter haar bureau uit. ,,Eenmanszaken, bv's en zzp'ers zitten bij mij goed. In wat ik doe ben ik een echte allrounder. Ik help bij de boekhouding, personeelsadministratie, maandrapportages, declaraties en nog veel meer taken. Omdat ik zo breed inzetbaar ben, kan ik mij op veel verschillende manieren inzetten voor ondernemers."

Naast de grote hoeveelheid kennis blinkt Stronkhorst ook uit in haar flexibiliteit.,,Ik werk graag op de bedrijven zelf. Juist het directe contact en de sfeer maakt dit werk zo leuk. Met online systemen werk ik eveneens goed, dankzij een goed digitaal programma kunnen mijn werkzaamheden soms thuis verricht worden. Het is maar net wat de klant wil. Soms werk ik ergens een hele dag in de week, maar het komt ook voor dat ik 's ochtends op de ene plek ben en in de middag weer andere afspraken heb. Ik kan snel schakelen en houd rekening met de wensen van de ondernemers. Zij moeten zich op hun eigen ding kunnen focussen terwijl ik ze help in hun administratieve rompslomp.",,Het kan zijn dat een bedrijf al een accountant heeft. Daar werk ik graag mee samen. Het is prettig om van elkaar te leren en samen de onderneming zo goed mogelijk te laten functioneren. Van het delen van kennis en vaardigheden wordt niemand slechter."

Een ondernemer kan moeite hebben met het vele papierwerk of er simpelweg niet aan toekomen om het allemaal weg te krijgen. Voor Stronkhorst is dat geen probleem.,,De drempel is bij mij heel laag. Uiteraard werk ik heel vertrouwelijk. Dat is een belangrijke eigenschap, omdat niet iedereen graag zijn administratie vrijgeeft. Het is altijd mogelijk om vooraf een gesprek in te plannen en zo eens rustig de mogelijkheden te bekijken."

,,Kortom, ik lever het complete plaatje en ben het gewend om op locatie te werken. Door mijn grote flexibiliteit kan ik zelfs voor de kleinste problemen tijd maken. Dit houdt je scherp. Ik sta open voor alle vragen." 

[Kijk voor meer info op www.mareba.nl of mail naar info@mareba.nl.