• ,,Het is wel slim om er snel bij te zijn, want als we een opruiming houden, kan het hard gaan’’, aldus de eigenaren van de winkel.

    ...

Merkshop Outlet Barneveld: alles voor de helft

BARNEVELD De merkshop Outlet Barneveld houdt een grote voorjaarsopruiming. Alle merkschoenen, merkkleding en tassen mogen vanaf aanstaande zaterdag voor de helft van de prijs de deur uit. De grote opruimactie duurt precies een week.

Het voorjaar is altijd een mooie periode voor een opruiming. Dat schept weer ruimte voor nieuwe dingen. Bij het winkeltje aan de Achterdorpstraat (het straatje vlakbij de ingang van de Action) is er een zeer ruime keus aan merkproducten. Met name populaire merken als Nike, Adidas, Fila en Puma zijn er te kust en te keur. ,,Sportschoenen en merkkleding zijn over het algemeen erg duur. Veel winkels maken er grote marges op. Voor ons is dat niet nodig. Bovendien hebben we onze inkoop slim ingericht zodat we niet de hoofdprijs hoeven te vragen. Dat betekent dat we onze spullen tientallen procenten goedkoper kunnen aanbieden.’’

WEEK LANG OPRUIMING Omdat het tijd is voor nieuwe dingen worden deze al goedkope sportschoenen en merkkleding ook nog eens tegen een stuntprijs aangeboden, namelijk voor de helft. ,,We doen dat omdat we de winkel graag weer leeg willen hebben. De sportkleding en de sportschoenen zijn zeer recent en modieus. Mensen denken weleens dat we schoenen hebben die al lang uit de mode zijn, maar dat is absoluut niet het geval. Bij Outlet Barneveld vind je het nieuwste van het nieuwste. Het enige verschil met andere winkels is dat we niet alle modellen hebben in alle maten die maar mogelijk zijn. Maar we nodigen mensen graag uit om een kijkje te komen nemen, want er zit ongetwijfeld wat voor iedereen bij. Het is wel slim om er snel bij te zijn, want als we een opruiming houden, kan het hard gaan’’, aldus de eigenaren van de winkel.

MERKEN VOOR LAGE PRIJS Naast nieuwe sportschoenen is er ook een ruime keuze aan sportkleding, vertelt de winkeleigenaar. Ook de kleding mag een week lang tegen de helft van de al lage prijs de deur uit. Datzelfde geldt voor alle merktassen in de winkel en de rekken vol met broeken, truien en jassen. Er is aanbod voor dames en heren, maar ook voor kinderen. De grote opruiming begint zaterdag 18 mei en duurt tot en met zaterdag 25 mei.