• Jacoline van Luttikhuizen en haar neef Gijsbert voor het pand van Nieuwe Dromen.

    Minggoes

Nieuwe Dromen Barneveld stopt, Hout van Toen komt

BARNEVELD Ondernemer Jacoline van Luttikhuizen sluit 1 januari de deuren van haar zaak Nieuwe Dromen aan de Nieuwstraat 33 in Barneveld. Het leegkomende gedeelte naast Juul & Juultje wordt per 1 februari 2020 gevuld door Hout van Toen. Dit bedrijf, nu nog gevestigd in Kootwijkerbroek, is in 2017 opgericht door Gijsbert van Luttikhuizen, een neef van Jacoline. 

Jacoline van Luttikhuizen startte bijna zeven jaar geleden met Nieuwe Dromen, gespecialiseerd in (antieke) meubels voor babykamers. Ze was daarvoor ruim twintig jaar eigenaresse van baby- en positiemodezaak Juul & Juultje. De showroom van Nieuwe Dromen was eerst in Kootwijkerbroek en nu alweer bijna vier jaar in een gedeelte van het pand van Juul & Juultje.

Van Luttikhuizen gaat stoppen, omdat ze vanaf 1 maart met haar vriend een wereldreis op de fiets gaat maken. ,,In november en december kunnen klanten profiteren van mooie kortingen op alle meubels, beddengoed en accessoires.''

Hout van Toen, dat zoals gezegd 1 februari open gaat, is gespecialiseerd in duurzaam oud hout. ,,Alles wordt met de hand gemaakt en elk meubel is uniek. Ook verkopen we losse planken. Alle planken zijn gedroogd en kunnen naar wens op maat worden gezaagd'', aldus Gijsbert van Luttikhuizen.