• Wilco Bijsterbosch, bedrijfsdirecteur Pon Dealer Barneveld, laat bezoekers op informele wijze kennismaken met de talloze facetten van zijn bedrijf.

    Menno Ringnalda | Bron: OnderNamen

Open Huis Pon Dealer en Pon Occassion.nl

Advertorial

BARNEVELD „Menig automobilist die over de A1 rijdt kent ons bedrijf, want alleen al de hoge mast met het ronddraaiende logo van Volkswagen is een blikvanger", zegt bedrijfsdirecteur Wilco Bijsterbosch van Pon Dealer en Pon Occasion.nl. Wat er zich allemaal achter de schermen van de onderneming afspeelt is volgens hem minder bekend. Wie daar benieuwd naar is, moet zeker een kijkje komen nemen tijdens de open dagen op vrijdag 5 oktober (van 14.00 tot 22.00 uur) en zaterdag 6 oktober (van 10.00 tot 17.00 uur).

Aanleiding voor het open-huis is dat het al weer tien jaar geleden is dat Pon zich vestigde op het terrein aan de A1 in Barneveld. Vanaf dat moment is het bedrijf gestaag gegroeid. Het afgelopen jaar is dan ook gebruikt om het bedrijf uit te breiden: een grotere buitenshowroom, een ruimere bedrijfswagenwerkplaats en een prachtige nieuwe occasionhal waar de occasionwerkplaats, smart-repair afdeling, poetsstraat en 360° fotostudio zijn gevestigd.

DEMONSTRATIES „Dat willen we graag laten zien. Tijdens onze Open Huis-dagen staan alle deuren open en bezoekers kunnen op informele wijze kennismaken met de talloze facetten van ons bedrijf", vervolgt Bijsterbosch. „Zo zijn er verschillende demonstraties, zijn er fraaie prijzen te winnen en staat er een selectie van de nieuwste Volkswagen-, Audi, SEAT-, ŠKODA- en Volkswagen Bedrijfswagen modellen. Die hebben we speciaal voor deze dagen naar Barneveld gehaald."

„Verder hebben we een gedeelte van het terrein ingericht als oefenterrein waar belangstellenden zelf kunnen ervaren hoe het is om te rijden met onze innovatieve rij-assistentiesystemen. Ook kunnen bezoekers proefrijden met elektrische auto's", voegt hij toe.

Aan de toekomstige klanten is ook gedacht, meldt Bijsterbosch, want voor de kinderen is de nieuwe poetshal ingericht als speelparadijs. Daar staan onder andere een race-simulator en een springkussen. Ook kunnen de jonge bezoekers zich laten schminken, kunnen ze balschieten in de auto en zelfs autoverven.

Wie niet alleen een kijkje komt nemen, maar ook een occasion koopt kan rekenen op een aantrekkelijke aanbieding. Bijsterbosch: „In dat geval geldt een unieke uitbreiding op ons Pon Plus Pakket, namelijk tien maanden extra garantie. Dat betekent dus opgeteld twee jaar zorgeloos rijden."

www.pondealer.nl/a1feest