• Pauw Media
  • Pauw Media
  • Pauw Media
  • Pauw Media

Plentyparts denkt in oplossingen

BARNEVELD ,,Voor zo´n beetje elk probleem hebben wij wel een oplossing. Als mensen er zelf niet meer uitkomen, is hier altijd wel het juiste onderdeel te vinden'', vertelt Farid Ouakili, de enthousiaste eigenaar van Plentyparts.

Tegenover de bibliotheek in Barneveld, aan de Nieuwstraat 24, is Barneveld een onderdelenwinkel rijker. En niet zo?n kleintje ook. Een enorme verzameling van stofzuigerzakken tot fietsbanden, van batterijen tot inktcartridges, van een sleutelservice tot twee pakketservices: er is weinig dat Farid niet verkoopt. ,,Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het liggen of kunnen het in no- time in huis hebben, dankzij ons uitstekende netwerk van diverse gespecialiseerde leveranciers en fabrikanten'', vertelt hij. Ondanks dat de winkel een oplossing biedt voor iedereen die op huishoudelijk en recreatief gebied iets zoekt, weten veel mensen de winkel nog niet altijd te vinden. Terwijl het winkelpand centraal in het centrum ligt.

VERRAST De gasten die Plentyparts wel weten te vinden, zijn vaak positief verrast. De winkel is met ruim 300m2 erg netjes en overzichtelijk ingedeeld. Elke vierkante meter is effectief gebruikt voor de uitstraling van het ruime assortiment. Kort gezegd levert Plentyparts onderdelen voor alle huishoudelijke apparaten in en om het huis. Van stofzuigers tot wasmachines en van koffieapparaten tot koelkasten. Ook voor de klussen in en om het huis kan de doe-het-zelver terecht bij Plentyparts: gereedschap, draad en kabels per meter te koop, allerlei soorten lijm, fittingen, een breed assortiment tape, schakelmateriaal en allerlei andere elektra-benodigdheden. Maar ook op het gebied van fietsonderdelen, autobenodigdheden, tuinartikelen, HG-producten, ledlampen, verlichting, multimedia en computer is een ruim en breed assortiment aanwezig.

SERVICE Service staat, net als het bieden van een zo breed mogelijk assortiment, hoog in het vaandel. De winkel biedt een sleutelservice, is een Sandd servicepunt met een brievenbus, levert naambordjes, is een DHL servicepunt voor binnen-en buitenland. Binnenkort is het ook mogelijk om pasfoto´s te laten maken die goedgekeurd zijn voor officiële documenten. ,,Ik zit schuin tegenover het gemeentehuis. Mensen kunnen hier pasfoto´s laten maken en meteen hun documenten aanvragen bij de overburen. Makkelijker kan het niet.''

Loopt u gerust eens binnen bij Plentyparts, specialist in oplossingen. Wat was uw probleem ook alweer?

Plentyparts Barneveld Nieuwstraat 24, Barneveld 0342-701355 barneveld@plentyparts.nl www.plentyparts.nl