• Petra van Schaik

RegioBank: Cadeaubon voor overstappers

Advertorial

BARNEVELD In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. In Barneveld is RegioBank een leuke actie gestart.

Een actie waarvoor DBA advies, Zelfstandig adviseur van RegioBank, een mooie samenwerking met verschillende winkeliers heeft. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een cadeaubon van Bloemen Herman Kloezeman, Grandcafé Kuhlman, Rijnders Sport of Expert Barneveld ter waarde van 25 euro cadeau. Hiermee hoopt DBA advies nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen.

PERSOONLIJK CONTACT RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even kunnen binnenlopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. ,,Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt´´, zegt Roel de Jong van DBA advies. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

OVERSTAPPEN IS ZO GEREGELD Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt DBA advies met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. DBA weet precies wat er moet gebeuren en helpt u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken.

BANK IN DE BUURT Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS.

Meer informatie: www.regiobank.nl of www.dba-advies.nl/bankzaken