• .

Romeyn Tailors: 'Alles voor de moderne man'

Advertorial

BARNEVELD Niet alleen voor pakken en maatwerk, maar ook voor shirts, dassen, schoenen, parfum, cadeau's, tassen en jeans kan de moderne man terecht bij Barnevelds gentleman's store Romeyn Tailors. ,,Op het gebied van maatwerk hebben wij het grootste aanbod in de regio." 

Dat vertelt Marco Romeyn over het bedrijf dat al 118 jaar deel uitmaakt van het Barneveldse straatbeeld. Met zijn broer Henk vormt hij de vierde generatie eigenaren van het familiebedrijf. Het vak is hem dan ook met de paplepel ingegoten. ,,Iedereen functioneert het best als hij zich zelfverzekerd voelt. Kleding draagt daar vaak aan bij. Ons doel is ervoor te zorgen dat mensen kleding dragen die bij ze past, die comfortabel aanvoelt en waarin ze zelfvertrouwen uitstralen."

MAATWERK

Op het gebied van pakken beschikt Romeyn Tailors over een uniek, groot aanbod. ,,Maatwerk is onze specialiteit", legt Marco uit. Ook voor casual kleding kunnen mannen bij de zaak aan de Langstraat terecht. ,,We zijn graag uniek en vooruitstrevend. Zo nemen we vaak merken op in onze collectie die verder nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Samen met onze importeur zijn we altijd op zoek naar zulke merken."

RON DORFF

Zo maakt de kleding van het merk Ron Dorff sinds kort deel uit van het assortiment. ,,Dit merk is sports-related", vertelt Marco, als hij een sweater met daarop Ron Dorff's motto 'Discipline is not a dirty word' uit het schap pakt. ,,De kleding is geïnspireerd op discipline, om betere resultaten te boeken met hardlopen of wielrennen. Het is sportieve, comfortabele kleding." Wat volgens Romeyn ook leuk is aan het nieuwe merk, is dat de ontwerpers met de klant meedenken. ,,Zo verkopen we ook een Ron Dorff-cadeauset met douchegel, shampoo, massageolie en een beard-conditioner. Perfect voor na het sporten."

BARBIER

Naast de verkoop van producten op scheergebied en de huidverzorging daarna, zoals scheerbussen, baardolie en de verzorgingslijnen van Musgo Real, staat er elke eerste zaterdag van de maand een ervaren barbier in de zaak om te scheren, knippen of baarden en snorren te trimmen. ,,Met de Barbershop Gift Vouchers is er ook de optie om een bezoek aan de barbier cadeau te doen."

CADEAU'S

Ook voor andere cadeau's kunnen klanten terecht bij Romeyn. Marco: ,,Het kan lastig zijn om een leuk cadeau te bedenken voor een man. Unieke fietsbellen, geuren, toilettassen, scheersetjes, zonnebrillen en cocktailshakers: wij proberen hierin origineel te zijn." Op de toonbank van Romeyn Tailors staat ook de Secrid Wallet in diverse ontwerpen: ,,een compacte portemonnee die het wifi-signaal van je pas beveiligt tegen scammers."

[Een afspraak maken voor maatwerk of voor de barbier kan door te bellen naar 0342-452954 of mail naar barneveld@romeyntailors.nl. Ga voor meer info naar www.romeynonline.nl