• Cees van Dijk

SAB Kappers opent De Wenkbrauwbar

Advertorial

BARNEVELD Als zich interessante mogelijkheden voordoen, grijp ik die met beide handen aan, zei Sabine van den Broek, de stuwende kracht achter SAB Kappers, vorig jaar aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing van haar barberstation. Nu die is voltooid, er een speciale 'mannenafdeling' is, de wachtruimte groter is geworden en Sabine beschikt over een trainingsruimte, is het tijd voor de volgende stap, een wenkbrauwbar.

„In Barneveld bestond al een wenkbrauwbar. Die hebben we onlangs overgenomen, want we vinden het perfect in ons concept passen. Nu kun je bij ons niet alleen terecht om je haar te laten doen, maar ook om je wenkbrauwen te laten behandelen waardoor je gezicht nog meer uitstraling kan krijgen", legt Sabines collega Carola van Ginkel enthousiast uit.

Carola wijst op een van de zwartleren kappersstoelen die samen met de ruwe muren, de vintage accessoires en de sfeervolle aankleding de ruimte een geheel eigen karakter geven. „Kijk, hier gebeurt het", zegt ze terwijl ze laat zien hoe ze te werk gaan bij een behandeling van de wenkbrauwen.

HARSEN, EPILEREN OF KLEUREN Carola werkt anderhalf jaar als kapster bij SAB Kappers en heeft zich toegelegd op de verschillende behandelingen van wenkbrauwen. „Je kunt ze laten harsen, epileren of een kleurtje geven. Dat duurt ongeveer een half uur. Ik kan het bijvoorbeeld doen terwijl je haar kleurt. Natuurlijk ben je ook welkom als je alleen je wenkbrauwen wilt laten behandelen." Mocht je twijfelen, dan trekt Carola je snel over de streep. „Het maakt je kapsel helemaal af; het beeld wordt compleet. Klanten die het een keer hebben laten doen, zijn helemaal om. Bij iedereen die hier komt, zou ik de wenkbrauwen onder handen willen nemen, want ik weet hoe mooi het wordt", zegt ze lachend.

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking, legt Carola uit. Daarom valt het volgens haar extra op als je er zorg aan besteedt. Bovendien hoef je geen complete schoonheidsbehandeling te ondergaan om toch een fraai resultaat te realiseren. Kennismaken met de mogelijkheden van de nieuwe wenkbrauwbar? SAB Kappers heeft nu een aantrekkelijke aanbieding. Normaal kost een behandeling 22 euro. In januari en februari krijg je 10 euro korting op de complete behandeling van epileren/harsen plus verven van je wenkbrauwen. Online kun je gemakkelijk een afspraak maken.

www.sabkappers.nl