• Diane Snitselaar (l), Sharon Schuurman en hun collega's staan klaar om de klanten te adviseren over geneesmiddelen en voedingssupplementen.

    Willem Verweij

Specialist in schoonheid en gezondheid

Advertorial

BARNEVELD Al tientallen jaren is DA Verweij in Barneveld een begrip. Toen eind vorig jaar de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat een ware metamorfose onderging, veranderde niet alleen de naam in DA drogisterij en Mooi parfumerie Verweij, ook kreeg de inrichting een moderne en eigentijdse uitstraling. Tegelijkertijd breidde het assortiment fors uit.

„Daarnaast hebben we een nieuwe formule geïntroduceerd die inhoudt dat de drogisterij en de parfumerie weliswaar onder een dak blijven, maar zich afzonderlijk presenteren als DA drogisterij en de Mooi-formule met parfumerieproducten", licht eigenaar Willem Verweij toe. „Eén winkel waarin zowel schoonheid als gezondheid nog steeds hand in hand gaan."

DROGISTERIJ Dat in de parfumerie-afdeling een ruime keuze aan cosmetica-producten wordt aangeboden, valt volgens Verweij al direct bij binnenkomst op. „Daarnaast verkopen we nog steeds alles wat je in een volwaardige drogisterij mag verwachten, zoals shampoos, scheerschuim en tandpasta's. Ook zijn we gespecialiseerd zijn in vitamine- en voedingssupplementen en in tal van medische producten." Wie vragen heeft over het gebruik van geneesmiddelen, of de weg probeert te vinden in het aanbod aan voedingssupplementen, kan altijd rekenen op deskundig advies, verzekert Verweij.

Vooral in de wereld van gezondheid en persoonlijke verzorging gaan de ontwikkelingen snel, ervaart Verweij vrijwel dagelijks. „Aan training en scholing van onze medewerkers besteden we veel tijd. Vragen van klanten kunnen beantwoorden en vakkundig adviseren over de eigenschappen en het gebruik van onze producten vinden we belangrijk", benadrukt hij. „Daarom investeren we voortdurend in het op een professioneel peil houden van onze kennis",

Steeds vaker zijn mensen niet alleen met hun uiterlijk verzorging, maar ook met hun gezondheid bezig, merkt Verweij. Daarom biedt DA drogisterij en Mooi parfumerie Verweij in deze segmenten een breed scala aan producten aan. „Dat, in combinatie met de deskundigheid van onze medewerkers, maakt een bezoek aan onze gemakkelijk te bereiken winkel in het centrum van Barneveld de moeite meer dan waard", besluit hij.

[DA drogisterij en Mooi parfumerie Verweij Jan van Schaffelaarstraat 38 Barneveld, tel. 0342-413193