• Robin Hazeleger

Spellenspaaractie en ´Heel Barneveld Bakt´ bij Jumbo

Advertorial

BARNEVELD De Jumbo aan de Amersfoortsestraat in Barneveld zit niet stil in de donkere dagen voor Kerst. De supermarkt brengt met diverse acties extra gezelligheid in de winterse maanden. Naast een nieuwe spaaractie wordt er ook een taartenbakwedstrijd gehouden. ,,Deze acties zijn uniek en alleen bij de Jumbo Barneveld aan de Amersfoortsestraatweg."

Wie de Jumbo aan de Amersfoortsestraat binnenkomt, ziet de grote kast vol met spelletjes.,,Samen met de Jumbo op de Nieuwe Markt hebben wij deze actie op touw gezet", zegt manager Patrick van Doorn. ,,Onze klanten kunnen sparen voor allerlei leuke puzzels en gezelschapsspellen. Bij iedere tien euro aan boodschappen krijgen ze een spaarzegel. Een volle spaarkaart, dat zijn tien zegels, levert korting op voor een spel of puzzel naar keuze. Dat kan oplopen tot wel vijfentwintig euro." Naast klassieke puzzels zijn er ouderwetse spellen als Stratego en Mens erger je niet zijn er ook nieuwere spellen zoals het Ik hou van Holland-spel. De beoogde leeftijdscategorieën lopen eveneens uiteen.,,We willen het aanbod breed houden", vervolgt Van Doorn. ,,Spelletjes horen bij deze tijd van het jaar. Het wordt vroeger donker, het weer is slecht en de kachel mag aan. Het is de perfecte tijd om samen met familie of vrienden een leuk bordspelletje te doen om de donkere avonden gezellig door te komen."

HEEL BARNEVELD BAKT De actie loopt van 24 oktober tot en met 10 december 2016. De spaarzegels zijn bij de beide Jumbo's in Barneveld te krijgen.,,Het is echter niet de enige leuke actie dit najaar", reageert Van Doorn. ,,Bij ons aan de Amersfoortsestraat houden we op 26 november een taartenbakwedstrijd. Bij 'Heel Barneveld Bakt' letten we niet alleen op de smaak. Er worden ook prijzen uitgereikt voor de originaliteit. We hebben fantastische prijzen en een enorm deskundige vakjury. De eerste prijs is een Bestron keukenmachine, de tweede prijs een staafmixer en de derde prijs een keuken weegschaal van hetzelfde merk. De jury bestaat uit Theo en Ed de Vries van Bakkerij De Vries, Colinda van Beek van onze eigen bakkerij en  een verrassingsjurylid die we nog even geheim houden. Reden genoeg voor Barneveld om eens lekker de keuken in te duiken en te ontdekken wie nu de echte keukenprinsessen of -prinsen zijn." Geïnteresseerden kunnen zich bij de broodafdeling inschrijven voor de wedstrijd. Om in aanmerking te komen voor een prijs kunnen deelnemers hun taart zaterdag 26 november voor 13.00 uur inleveren bij Jumbo.

PEPERNOTEN Ook dit jaar levert Jumbo Barneveld een bijdrage aan de Sinterklaasintocht. ,,Jumbo sponsort wederom het strooigoed van de pieten. Wij gaan voor plezier en kwaliteit. Die zorgvuldige kwaliteit dragen we in alles uit. Dat is Jumbo."