• Lieke van der Made

'Sporten op maat' bij Heerlijk Gezond & Zo

Advertorial

KOOTWIJKERBROEK Altijd sporten onder begeleiding, fit in 35 minuten met de Milon Cirkel, bijbehorend voedingsadvies én een gratis proefweek: het Kootwijkerbroekse Heerlijk Gezond & Zo weet zich op verschillende vlakken te onderscheiden van andere sportscholen in de regio. ,,Wij bieden onze leden de benodigde kwaliteit, veiligheid en het belangrijkste van alles: persoonlijke aandacht."

Dat vertelt Joey Happe, die samen met zijn vrouw Janneke het fitness- en gezondheidscentrum aan de Veluweweg runt. Het gebrek aan persoonlijke aandacht en begeleiding bij andere sportscholen viel het stel op, waardoor drie jaar geleden het balletje ging rollen. Inmiddels helpt Heerlijk Gezond & Zo alweer twee jaar mensen bij hun doelstellingen op gezondheidsgebied, samen met hun professionele en ervaren team.

PERSOONLIJK PLAN

,,Gaan er dingen fout? En hoe kan het beter? Dat zijn de vragen op gezondheidsgebied die wij beantwoorden voor elk nieuw lid", licht de eigenaar toe. ,,We maken altijd een volledige bodyscan, waarbij we verder kijken dan het getal op de weegschaal." Zo weten de personal trainers en voedingsdeskundigen van Heerlijk Gezond & Zo voor iedereen een persoonlijk plan op te zetten. ,,Of je nou overgewicht hebt, op leeftijd bent, sport op hoog niveau of aan het revalideren bent: bij ons kan iedereen terecht. Zo zijn onze Milon-trainingen, die 35 minuten duren, altijd veilig en makkelijk te volgen. De apparaten passen zich aan elke gebruiker aan, door middel van een persoonlijke kaart. Dit resulteert in zeer effectieve work-outs, die wij als enige in de gemeente Barneveld aanbieden."

Ook de groepslessen zijn van hoge kwaliteit. ,,Deze lessen - van circuittrainingen tot de les 'Girl power' die speciaal voor dames is - bestaan nooit uit meer dan zes deelnemers en worden begeleid door ervaren trainers. Zo bewaken we de kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht van de lessen. Natuurlijk is er ook de optie om voor een personal trainer te kiezen, die dan 1 op 1 met de sporters aan de gang gaat. Aan inschrijfkosten doen we niet, dat geldt voor elk abonnement."

VOEDINGSADVIES

Daarbij zijn voeding en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden als het om gezondheid gaat, vindt ook Joey. ,,Een persoonlijk voedingsplan zit inbegrepen bij elk abonnement. Geen shakes, pakjes of zakjes, maar gewoon gezonde voeding. Dankzij onze opbouwende, effectieve methoden zien we bij Heerlijk Gezond & Zo geen zogenoemde jojo-effecten; we gaan voor een blijvend resultaat."

[Inschrijven voor een gratis proefweek kan via de website

[www.heerlijkgezondenzo.com