• Jansen 2wielers bestaat tien jaar.

    Jansen 2Wielers

Tien jaar voortreffelijk fietsplezier

Advertorial

BARNEVELD Als je tien jaar bestaat, heb je wat te vieren. Dat doet Jansen 2wielers dan ook, met een feestelijk jubileumweekend waarin het plein voor de winkel in Barneveld wordt ingericht als een heuse fietsfair waar, net als in de winkel, de beleving centraal staat.

„Van 15 tot en met 17 maart presenteren diverse merken daar hun nieuwste modellen en zorgen lokale fijnproevers als Slagerij van Hunnik, Echte Bakker Van der Veer en Sophias Coffee voor een versnapering. Bezoekers kunnen een testrit maken, een hapje en een drankje nuttigen of op een speelse manier hun krachten meten”, licht eigenaar Eric Jansen de komende festiviteiten toe. „Wie tijdens het jubileumweekend een nieuwe fiets koopt, kan kiezen uit verschillende cadeaus. Meer weten? Binnenkort verspreiden we een jubileumkrant met het programma en alle acties en activiteiten.”

VERBOUWING „Nadat ik van school kwam heb ik destijds bij Ronnie Fraanje het vak geleerd. In 2008, ik was toen nog geen twintig, kon ik deze winkel overnemen”, vervolgt Eric als hij terugblikt op de afgelopen tien jaar. Vijf jaar geleden opende hij een winkel in Bennekom. Vorig jaar werd door een ingrijpende verbouwing de oppervlakte van de winkel aan de Livingstonestraat vergroot en werd het interieur onder handen genomen. “Klanten verlangen service en deskundig advies, maar uit hun reacties blijkt dat sfeer en beleving ook worden gewaardeerd.”

ONTZORGEN Voortreffelijk fietsplezier, daar gaat Jansen 2wielers voor, benadrukt Eric. „Voor een vast maandelijks bedrag bieden we onze klanten volledig ontzorgen als het gaat om onderhoud en reparaties. Bij de aankoop van een nieuwe fiets bieden wij vrijblijvend verschillende verzekerings- en onderhoudspakketten aan. Ook beschikken we sinds januari over een haal- en brengservice in combinatie met een mobiele werkplaats.”

BODYSCAN ,,Wij richten ons op fietsen voor de hele familie. De afgelopen tien jaar hebben we een flinke expertise in het e-bike segment opgebouwd. Aan specialisatie en schaalvergroting valt niet meer te ontkomen als je in deze branche met je tijd mee wilt gaan en je de innovaties op de voet wilt blijven volgen”, vindt Eric. Hoewel ook Jansen 2wielers concurrentie van internet ondervindt, ziet hij dat klanten vakkundig advies, persoonlijke begeleiding en betrouwbare nazorg op juiste waarde weten te schatten. „Hier kun je rustig rondkijken en een dag lang een fiets testen. Met onze bodyscan stellen we de fiets van je keuze helemaal op maat in. Bij ons koop je een fiets en wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen.”

www.jansen2wielers.nl tel. 0342-422148