• .

TJM Belastingadvies: 'Boven verwachting goed'

Advertorial

BARNEVELD Het is volgende maand een jaar geleden dat Erik Burink besloot voor zichzelf te beginnen met het Barneveldse TJM Belastingadvies. Het jonge, laagdrempelige bedrijf ondersteunt en adviseert ondernemers op financieel en fiscaal gebied. 

,,Ik wilde al langer voor mezelf beginnen", herinnert Burink zich. ,,Toen het in 2012 echt begon te kriebelen startte ik mijn bedrijf op in de avonduren, naast mijn vaste baan. Ik heb altijd bij accountants- of administratiekantoren gewerkt en beschik inmiddels over twintig jaar ervaring op dit gebied. Sinds januari 2016 ben ik fulltime aan de slag met TJM Belastingadvies."  

MEDE-EIGENAAR

Niet alleen loopt zijn eigen bedrijf goed, ook wordt Erik Burink binnenkort mede-eigenaar van het Nieuwegeinse Cijferhuys. ,,Het Cijferhuys huurde mij al geruime tijd in voor drie dagen in de week en nu zetten we de volgende stap", vertelt hij enthousiast. ,,Daarnaast blijft TJM gewoon bestaan. Het blijven twee kleinschalige bedrijven met dezelfde principes: boekhouding en administratie, jaarrekeningen, belastingaangiftes en fiscaal advies." TJM's klantenkring bestaat met name uit ZZP'ers en MKB's, vertelt Burink. ,,Maar natuurlijk kunnen ook grotere BV's bij ons terecht, wat dat betreft zijn we erg breed."

Wel moet TJM een laagdrempelig bedrijf blijven, is de Barnevelder van mening. ,,Het wordt nooit een kantoor met twintig man", legt hij uit. ,,Ik wil weten wie mijn klanten zijn en ik wil ze zelf blijven bedienen. Bij TJM zullen klanten nooit een nummertje zijn; persoonlijk contact is en blijft ontzettend belangrijk." Daarbij zul je de belastingadviseur niet snel in driedelig pak treffen, vertelt hij. ,,Het hoeft allemaal niet te formeel, maar natuurlijk wel altijd professioneel. Zo ben ik lid van het Register Belastingadviseurs: de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Om de kwaliteit en kennis op peil te houden, volg ik via het RB regelmatig PE-cursussen en bijscholing. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen." 

EXTRA SERVICE

Ook voor de goede service komen klanten graag bij TJM Belastingadvies. ,,Zo maak ik bijvoorbeeld bij een BTW-aangifte een overzicht met de tussentijdse cijfers en geef ik naar aanleiding daarvan advies. Zonder dat de klant daarom hoeft te vragen." Die extra service werpt vruchten af, merkt Burink. ,,Tevreden klanten: daar doe ik het voor. Mede dankzij deze doelstelling gaat het met TJM boven verwachting goed."

[Ga voor meer informatie naar

[www.tjmbelastingadvies.nl