Van Den Top Tuinhout zoekt enthousiaste orderpicker!

Advertorial

Ben jij een aanpakker én zoek je gezellige collega's? Dan zoeken wij jou! In ons jonge en gedreven team is per direct plek voor een fulltime orderpicker.

Van Den Top Tuinhout is specialist in tuinhout en tuinafscheidingen. Deze producten verkopen we online via drie webshops en daarnaast vanuit onze vestiging aan de Wesselseweg 46 in Barneveld. Sinds maart 2016 zitten we in ons nieuwe pand aan de Wesselseweg. Daarachter hebben we een terrein en magazijn van 9000 m2 met een grote voorraad hout.

De werksfeer is gezellig en informeel. We houden van een grapje, maar zijn ook gemotiveerd om hard te werken. Voel jij je daarbij thuis? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Als allround orderpicker zijn je belangrijkste werkzaamheden het picken en klaarzetten van bestellingen die klanten bij ons doen. Daarnaast ga je onze vrachtwagens laden, waarbij we van je verwachten dat je goed inzicht hebt in het optimaal indelen van de vracht.

Je werkt samen met vier collega's die verantwoordelijk zijn voor pakketten, distributiezendingen en afhaalbestellingen. Maar als het nodig is, schakelen we jou hier ook voor in.

In de minder drukke maanden van het jaar (november tot en met februari) zijn er ook andere werkzaamheden waar we je voor inzetten, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. Het gaat dan bijvoorbeeld om monteren van de producten bij klanten of bezorgen, waarbij rijbewijs E en C een pré zijn.

Wat zoeken wij?

Een aanpakker die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft: dat is wat we zoeken. Daarnaast is zelfstandig werk- en denkniveau belangrijk. Rijbewijs B is een vereiste, rijbewijs E/C is een pré, maar geen must. Ook als je geen E/C hebt, ontvangen we graag je sollicitatie.

Heb je interesse? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatie naar vacature@toptuinonline.nl of kijk op https://www.tuinafscheiding.nl/vacature.