• „Ons team bestaat uit specialisten die weten hoe ze hun kennis kunnen inzetten om kwaliteitsproducten te leveren - , zegt Rico van Laar.

    Eigen foto

Van Laar Reklame viert vijfde lustrum met open dag

Advertorial

BARNEVELD Van ontwerp tot uitvoering. Van Laar Reklame doet alles op het gebied van signing. Dit bestrijkt een breed spectrum dat uiteenloopt van belettering van auto's tot het bedenken en produceren van lichtborden en gevelreclames. Maar bijvoorbeeld ook spandoeken en fotobehang tot aan kleine stickers. „En dat doen we nu al 25 jaar", vertelt Rico van Laar. Reden om daar in een gepaste ambiance bij stil te staan, vindt hij.

„Daarom nodigen wij onze relaties uit om op vrijdag 22 november van 16.00 tot 22.00 uur een kijkje te nemen bij ons bedrijf. Vanzelfsprekend onder het genot van een hapje en drankje." Op zaterdag 23 november, van 10.00 tot 16.00 uur, is iedereen welkom die benieuwd is wat er achter de muren van Van Laar Reklame aan de Bellstraat (bedrijventerrein De Valk) allemaal gebeurt en dat met eigen ogen wil zien."

RECLAMEBUREAUS Klanten van Van Laar Reklame zijn vooral te vinden in de regio Barneveld, maar eigenlijk verzorgt het bedrijf de signing voor bedrijven en instellingen verspreid over het land, licht Rico toe. „Ook mogen we veel opdrachten uitvoeren voor reclamebureaus."

Zelf werkte Rico ook bij een reclamebureau, tot hij in 1994 besloot een eigen onderneming te beginnen. Aanvankelijk ontplooide hij activiteiten vanuit zijn zolderkamer, maar gaandeweg haalde hij meer opdrachten binnen en namen de werkzaamheden toe. Nu is zijn bedrijf gevestigd in een pand met 800 vierkante meter bedrijfsruimte en werkt hij met een team van negen mensen. ,,Daardoor kunnen we veel binnenshuis produceren. In onze werkplaats hebben we zelfs voldoende ruimte om complete trailers van bestickering te voorzien."

Creativiteit en jarenlange ervaring gaan bij Van Laar Reklame hand in hand. „Vooral de afgelopen jaren zijn de technische mogelijkheden enorm uitgebreid en is de kwaliteit van de materialen aanmerkelijk verbeterd. Daardoor beschikken we tegenwoordig over een breed scala aan opties om volledig te kunnen aansluiten op de wensen van de klant." Wat volgens Rico onveranderd is gebleven, is het vereiste vakmanschap. „Ons team bestaat uit specialisten die weten hoe ze hun kennis kunnen inzetten om kwaliteitsproducten te leveren. Samen zorgen we voor een bredere bekendheid van bedrijven. Hoe we dat allemaal doen? Kom aanstaand weekend kijken en we leggen het graag uit."

www.vanlaarreklame.nl