Vierde generatie bij Soeterboek Schoenen

BARNEVELD Anna-Marie Gelderblom-Soeterboek is sinds 1 juni werkzaam bij Soeterboek Schoenen. Sinds 1925 is dit familiebedrijf te vinden aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld.

De dochter van Hans Soeterboek, eigenaar Soeterboek Schoenen, was eerder werkzaam in de evenementenbranche. Ze is echter al van kinds af aan betrokken bij de schoenenzaak. ,,Als klein meisje hielp ik al mee met schoenen prijzen en opruimen. Ook toen ik ouder werd, had ik hier mijn bijbaantje op de vrijdagavond en/of zaterdag", aldus Anna-Marie.

In de zomer van 2014 kwam de stap die nu is gezet al ter sprake, maar door haar zwangerschap is Anna-Marie nu pas begonnen. ,,Ik ga me vooral bezig houden met de social media en de webshop. En uiteraard zal ik ook op de winkelvloer staan."

Met de komst van Anna-Marie in de zaak is de vierde generatie bij het bedrijf betrokken. Plannen om de zaak over te nemen, zijn nog niet concreet. Anna-Marie: ,,Ik kijk ernaar uit om eerst gewoon weer aan de slag te gaan. Na een paar jaar gaan we er eens goed voor zitten om te kijken wat ik voor de zaak kan betekenen. Ik vind het nu al geweldig om betrokken te zijn bij ons prachtige familiebedrijf."