• SensationAir

Voor elke jarige job een geschikte pop

Advertorial

STROE Eddy Melissen van SensationAir Attractieverhuur uit Stroe laat er geen gras over groeien. Met zijn jongste loot aan het bedrijf, opblaasfiguurshop.nl, timmert hij nadrukkelijk aan de weg. De nieuwe webshop heeft voor elke jarige job een geschikte pop in huis. "We hebben een ontzettend breed assortiment in huis", bevestigt Eddy Melissen. "Wij zijn echt de grootste aanbieder van Nederland. We hebben zestig verschillende modellen en dat aantal loopt de komende maanden flink op."

LEZERSDEAL Om lezers van deze krant kennis te laten maken met zijn nieuwe webshop gooit hij er een mooie aanbieding tegenaan. "In plaats van 45 euro betalen ze nu 35 euro voor de huur van een opblaasbare Abraham of Sarah," verklapt hij. Ook al heeft u op korte termijn geen feestje in het verschiet, niet getreurd, de voucher blijft een jaar geldig. Bekijk de aanbieding op Lezersdeal.nl

In ruil daarvoor krijgt u maatwerk. Een sportende Abraham, een bierdrinkend versie, een voetballer of zakenman, het maakt niet uit. Voor elke hobby of beroep heeft Opblaasfiguurshop.nl een passende Abraham in huis. Daarmee kunt u met één klik op uw smartphone, tablet of computer die pop kiezen die perfect bij het feestvarken past. Geen standaardpop dus, maar een echte vergrote look-a-like met een twist in de voortuin. Dat geldt ook voor de Sarah's. Een shoppende, sportende of drinkende variant, een ouwe taart, de keuze is reuze. Ook in afmeting: de reikwijdte van de poppen variëert van 2,5 tot 4,5 meter. Het opzetten gaat ondanks de soms immense afmeting gemakkelijk. "Wij leveren de pop compleet aan met blower, scheerlijnen, grondpinnen, handleiding en een leeftijdsbord naar keuze. Binnen vijf minuten zet je zo'n levensgrote pop met twee personen op."

De Abrahams en Sarah's van Opblaasfiguurshop.nl vinden hun weg door heel Nederland dankzij PostNL. "Maar mensen uit Barneveld en omgeving kunnen de pop gewoon ophalen en terugbrengen, ook buiten kantooruren via onze afhaal/retourcontainer." Nog een voordeel van de webshop is dat Eddy Melissen geen huurprijs per dag berekent. De prijs die op de site staat, 45 euro, is de normale verhuurprijs. Wie de pop een dag eerder wil ophalen om de avond voor de verjaardag op te kunnen zetten hoeft dus niet extra te betalen.

Omdat het succes van de verhuur van Abrahams en Sarah's zo groot is, breidt Eddy Melissen met zijn webshop uit naar een nieuwe doelgroep: familie van (aankomende) jonge ouders. Hij lacht: "Opblaasbaby's en -ooievaars. Ook daarin willen we de grootste van Nederland worden."  

Maak gebruik van de Lezersdeal via lezersdeal.nl/