• Team Shell Barneveld (v.l.n.r.): Bionda Schoute, Marian Luyken, Jenneke Groeneveld, Jeannette van de Broek, Stefan Velt (Annely Buitenhuis ontbreekt).

    Peter Luyken

Voordelig tanken bij Shell Barneveld

BARNEVELD Na een ingrijpende verbouwing heeft het Shell-tankstation aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan eind vorig jaar de deuren weer geopend, maar van een feestje is het nog niet gekomen. Dat gaat binnenkort gebeuren, vertelt stationsmanager Marian Luyken. „Van 21 tot en met 23 februari krijgen klanten 20 cent korting op de bruto-adviesprijs van Shell. Ook verloten we onder de degenen die komen tanken een ‚weekendje weg' ter waarde van 250 euro."

Daar blijft het niet bij, want de kinderen van de klanten maken kans op een van de tien waardebonnen van Intertoys. Bovendien krijgen ze een leuke attentie. „Dat is nog niet alles, want gedurende die drie dagen trakteren we onze klanten op een kopje of thee en een appelflap die we zelf afbakken."

ECHTE SHOP Voldoende reden dus om de tank vol te gooien bij het gerenoveerde tankstation. „We willen laten zien hoe mooi het is geworden", vervolgt Marian. „Onze pompen zijn vernieuwd en de luifel is opgeknapt. Nu hebben we ook ruimte voor een echte shop en ons assortiment is flink uitgebreid. Je kunt hier een vers gezet kopje koffie drinken, we bakken broodjes af en we hebben warme en koude snacks. Ook is er nu een sanitaire voorziening voor onze klanten."

Shell-station Barneveld is eigendom van OQ Value, een zelfstandige handelaar in Shell-producten. „Wij hebben vijftien stations verspreid over Nederland. Drie daarvan zijn Shell-stations. De andere exploiteren we onder onze OQ Value-naam. Sinds 2013 zijn we eigenaar van het station in Barneveld", zegt Wilco Strijbosch, binnen OQ Value is hij verantwoordelijk voor de tankstations. Naast de exploitatie van de tankstations levert OQ Value Shell-brandstoffen en -smeermiddelen aan, onder andere, transport-, landbouw-, grondverzet- en garagebedrijven. „En met ons OQ Valuetankpasje kun je overal bij onze stations voordelig tanken."

Marian en haar collega's zijn trots op hun nieuwe tankstation en kijken er naar uit hun vaste, en hopelijk ook nieuwe, klanten te ontvangen, benadrukt zij. „Steeds meer tankstations zijn onbemand. Wij vinden het juist belangrijk dat we onze klanten service kunnen bieden."

Shell Barneveld is van maandag tot en met vrijdag open van 7.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag is het tankstation geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. „En met een pasje kun je ook na sluitingstijd tanken", besluit Marian.

www.oqvalue.nl