• Marisol Schimmel

'We denken in snelle oplossingen'

Advertorial

BARNEVELD Hij is ontzettend gedreven en houdt zich intensief bezig met de open dag die eraan zit te komen. Op 3 november moet het gebeuren. In gesprek met een enthousiaste eigenaar van Schimmel Techniek Duurzame Installaties. ,,We denken in goede snelle oplossingen en staan klaar voor de klant. We willen gezond verder groeien."

Het mag geen verbazing wekken dat Patrick Schimmel met zijn warmtepompen inspeelt op een landelijke trend. ,,Dat mag je zeker zeggen, duurzaamheid is 'hot' en daar speel ik graag op in", zo vertelt de in Lunteren opgegroeide, maar in Barneveld woonachtige ondernemer. ,,We zitten in de warmtepompen en dat ding is voor sommige mensen nog een heel mysterie. Ze denken dat ze heel veel geluid maken en dat ze veel te duur zijn. Wij willen meer ruchtbaarheid geven aan alle positieve kanten van de warmtepomp: duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en efficiëntie."

VIJF MENSEN IN DIENST Schimmel is in december begonnen aan de Pascalstraat. Voordien werkte hij ook een tijd voor een baas maar hij wilde graag op eigen benen staan. ,,En nu heb ik al vijf mensen in dienst, volledig vertrouwd en fijn. Ze hebben verstand van zaken en zijn echte specialisten." Met de open dag wil hij uiteraard zoveel mogelijk mensen bereiken en hen het nieuwe pand laten zien. ,,Ik wil tonen laagdrempelig te zijn en wens aan te geven dat iedereen die dag welkom is. Kennis delen vind ik ook iets heel moois daarbij." De open dag bij Schimmel aan de Pascalstraat 4, begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Bedoeling is dat er ook nog hoog bezoek komt die dag. Schimmel daarover: ,,Ja, zeg dat, inmiddels heb ik bevestigd gekregen dat burgemeester Asje van Dijk komt bij de officiële opening om een uurtje of twaalf die middag. Heel mooi." In de aanhef sprak Schimmel de wens uit op een gezonde manier verder te groeien. ,,We wensen het klantenbestand uit te breiden, zowel bij particulieren als grotere bedrijven. Beter, netter en klantvriendelijk zijn, daar gaat het om bij ons. We willen een modern bedrijf zijn waar de werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebben. En toegankelijkheid, dat is ook heel belangrijk. Kom dus gerust eens een kijkje nemen."

www.schimmel-tdi.nl
0342 729 239